Четвер, 25.04.2024, 18:54
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2007 » Червень » 25 » ЧОРНА НІЧ українського козацтва...
ЧОРНА НІЧ українського козацтва...

 

Сьогодні 25.06.2007 року, вночі, біля 1.00 декілька сотень міліціонерів блокували підходи до площі Потьомкінців, де у пам’ятника "Потьомкінцям-нащадки" стояв намет і чергували півтора десятка представників козацтва і громадськості.

(повідомлення про безстрокову акцію протесту проти знесення пам’ятника «Потьомкінцям-нащадки» було передано Одеської міської ради 23.06.2007 року у 23.25 черговому охорони міськради прапорщику Шумейко -  чиновник-черговий по міськвиконкому відмовився вийти до представників громадськості).

По всій площі було вимкнуте світло і скрізь ряди міліції, які щільно стояли повернувшись спинами, до площі було запущено не менш сотні молодчиків у цивільному. (Перед цим за допомогою евакуаторів площа була звільнена від машин). Ці хлопці ринулися до намету, та знищили його, а тих хто стояв на їх шляху, силою виштовхали за міліцейський кордон.  На спробу деяких козаків потрапити до пам’ятника їх було побито міліціянтами.

Козаки впізнали багато міліціонерів, які разом з молодчиками у цивільному одязі приймали участь в безчинствах. Молодчики діяли організовано, їх дії координували декілька командирів. Більшість із них стало у коло навкруги пам’ятника, інші – почали провокувати козаків і громадськість на бійку. Одного із шановних козаків похилого віку було побито ними, на всі заклики до міліції зупинити безчинства молодчиків міліція не звертала уваги. Вона чекала, коли молодчики спровокують бійку з козаками, але не відбулося. Одного із нападників в нетверезому стані було затримано козаками і тільки за десять хвилин після звернень до офіцерів міліції, його було передано міліціянтам – це єдиний випадок, коли міліція втрутилась в події, які відбувалися навколо пам’ятника.

Наступним кроком (коли мітингуючи, проти перенесення пам’ятника і встановлення на його місці Катерини-кровавої, були витиснені від пам’ятника) забігли на площу будівельники і встановили залізну загорожу, після цього з провулка виїхав підйомний кран (КАТО). Деякі одесити зробили спробу лягти на дорозі перед краном, але міліція перешкодила їхнім діям.

Почався демонтаж пам’ятника.

Тими свідомими громадянами України, які були на площі і робили спробу не дати антиукраїнської владі демонтаж пам’ятника було зроблено все можливе…

Але сили були нерівні…

Слава героям і ганьба антиукраїнській владі Одеси, яка робить все можливе щоб скривдити історію України і принизити гідність наших пращурів. Ганьба тим козакам-одеситам, які називають себе українськими і яких не було на площі цієї ночі – ЧОРНОЇ НОЧІ українського козацтва…

Гайдамаки громадської организації «Чорноморське Гайдамацьке З’єднання» будуть продовжувати всі можливі законні заходи по недопущенню встановлення пам’ятника цариці Катерині ІІ!

Вадим Кіров

Одеський міський отаман Чорноморського Гайдамацького З’єднання

українського козацтва

 

 
 
 
 


 

 

 

Просмотров: 2492 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.3 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz