Четвер, 28.03.2024, 22:32
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2007 » Липень » 11 » Чекати на лідера чи стати ним?
Чекати на лідера чи стати ним?
     Скільки доводиться чути навколо, що "Немає загальнонаціонального лідера", "Немає кому повести людей за собою", чи більш банальні "Староста у нас ніякий", "Профком не працює" тощо.

     Всі чекають на те, що прийде добрий дядя (дехто чекає на тітоньку з косою) і все владнає, розкаже як зробити, розкаже чому саме так зробити, та й взагалі все сам зробить. Але це слабкість духу. Таке собі "духовне рабство". Більшість людей боїться приймати самостійно рішення і нести відповідальність за ці рішення. Сильна духом людина завжди може прийняти рішення. Слабкий буде вагатися і ніколи не зробить свій вибір, він воліє аби за нього вибір робили інші. Сильний є володарем власної долі (і зазвичай є володарем доль слабких людей). Сильний той, хто приймає рішення, хто не чекає на "месію" а сам творить свій світ.

     Якщо ти козацького роду, якщо Дух предків пульсує в твоїх жилах, якщо ти сильний духом, то стань Володарем своєї Долі!
Перестань чекати на дільничого міліціонера - вижени наркоманів з під'їзду!
     Перестань сподіватись на голову профкома чи старосту - стань старостою чи головою профкому!
     Перестань чекати на "загальнонаціонального лідера" - стань ним!

     Ти син народу, який породив Святослава Хороброго, Богдана Хмельницького, Івана Гонту, Маскима Залізняка, Романа Шухевича та сотні тисяч названих і неназваних Героїв! Вони не чекали на провідника, вони стали провідниками і повели за собою інших!

     Запам'ятай назавжди: таких як ти багато! Сила в єдності. Двоє людей разом можуть зробити більше ніж двоє поодинці. Гуртуйся з сильними духом! Разом ви сила! Троє людей можуть навести лад у дворі, десяток у кварталі, сотня у місті, тисяча в країні!

     Але ніщо в цьому світі не дається дарма. За право бути сильним треба платити. Платити щоденною працею над собою. Платити боротьбою з труднощами. Лише через подолання опору ти стаєш сильнішим. Перемагай лінощі. Перемагай покидьків. Перемагай пройдисвітів. Спитай себе чи готовий ти боротися за свою долю? За майбутнє своїх дітей? За щастя своєї дружини? Чи готовий ти заставити державу працювати задля щастя твоїх дітей і твоєї дружини?

    Вийди разом з такими як ти на зустріч труднощам і гордо та впевнено скажи: "МАЙБУТНЄ НАЛЕЖИТЬ НАМ!"



Святозар Подільський
Характерне козацтво

http://kozaky.org.ua/index.htm?id=80



Просмотров: 2315 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 4
4 gaidamaky  
0
Святозаре! приємно тебе тут зустріти smile

3 Святозар  
0
Для "Саня":
Вірно! У правильному руслі мислиш!

2 саня  
0
Ты, Митя, не совсем прав, именно из-за такой логики Украина, да и многие славянские государства, в дерьме по уши и заправляет у нас всем всякая мразь... нас же не на амбразуры зовут, а порядок потихоньку наводить - каждый кто сколько может... того гляди и нормальные лидеры появятся... менталитет надо менять с рабского на князевский!!!

1 Дмитро  
0
Це все вірно, але діяти так можна, або коли в тебе немає родини, за яку ти відповідаєш та всього себе покласти на це, або тоді, коли родина забезпечена і ти можеш собі дозволити витрачати час на лідерство. Бо це дійсно складна робота.
Але якщо ти забезпечений, то навіщо це? І так добре. А будеш піднімати хвилі - тебе приберуть.

Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz