Четвер, 25.04.2024, 12:00
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Січень » 11 » ОФІЦІЙНА ЗАЯВА
ОФІЦІЙНА ЗАЯВА
ОФІЦІЙНА ЗАЯВА
щодо антисемітських
та антиукраїнських провокацій та діяльності деякий громадських організацій і окремих громадян у м. Одесі.

    27 грудня 2007 року було оприлюднена заява Єврейської общини Одеси з приводу антисемітських провокацій та діяльності деяких громадських організацій та окремих громадян у м. Одесі.
    У жовтні 2006 року Чорноморське Гайдамацьке З`єднання та Асоціація козацьких товариств „СІЧ„ офіційно звертались до Обласної прокуратури та Управління юстиції в Одеській обл., з приводу провокаційної антидержавної діяльності так званої „Православной общественности Одеси”, серед якої дуже виділялись їх видання „Новороссийский курьер„ та громадська організація „Войско верних казаков черноморских им. Б.Хмельницкого”.
    На той час до нашого попередження про порушення такими структурами громадянського миру в Одесі та конституції України ні вищезазначені державні структури, ані депутатський корпус м. Одеси не прислухались, а натомість підконтрольні антидержавним силам деякі міські ЗМІ зображали тих провокаторів „героями”. Деякі депутати Одеської міськради відверто підтримували їх, а нас зобразили як маргіналів, які нібито не мають до Одеси ніякого відношення, та приїхали сюди для того, щоб їм „ вибраним богами” заважати жити.
    Апогеєм антидержавних проявів стало протистояння літа – осені 2007 року, коли ці ж провокативні структури неодноразово проводили свої проплочені акції. На них вони відверто закликали порушувати Конституційний лад, відновити Російську імперію, і в черговий раз лунали антиукраїнські та антисемітські заклики, особливо під час відкриття пам’ятника катові українського народу Катерині-ІІ, коли ця спільнота під прапорами чорносотенців співали „Боже, царя храни”.
     Нажаль наша сонячна Одеса почала перетворюватись, при невтручанні, або відвертої підтримки депутатського корпусу, на оплот відверто шовіністичних сил .
     Діяльність цих осіб та організацій нещодавно було засуджено Українською православною церквою як Московського, так і Київського Патріархатів.
   
      Наше товариство засуджує діяльність провокаторів, для яких наше місто стало полігоном по випробуванню брудних технологій.

    В черговий раз закликаємо органи державної та місцевої влади належним чином відреагувати на неодноразові спроби так званої „Православной общественности Одесси” порушити громадянський мир та Конституційний лад в Одесі, а Одеські ЗМІ - більш ретельно аналізувати та висвітлювати діяльність різних громадських організацій та політичний партій.

Прес служба
Чорноморського Гайдамацького З’єднання


Просмотров: 1343 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.4 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz