Середа, 24.04.2024, 14:08
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Січень » 21 » СБУ попереджує!
СБУ попереджує!
Наприкінці грудня минулого року Печерський районний суд м. Києва виніс вирок у справі мешканця Одеської області за вчинення посягання на територіальну цілісність і недоторканість України (ч.2 ст.110 КК України).

Суд визнав цього громадянина винним у розповсюдженні матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, поєднаних з розпалюванням національної та релігійної ворожнечі.

43-річний зловмисник за допомогою електронної та копіювальної техніки в одному з комп’ютерних клубів м. Києва виготовив близько 7 тисяч листівок та брошур від імені неіснуючої організації - Російської Православно-монархічної партії (бойової). Самвидавівську продукцію він розповсюджував у різних районах столиці в місцях масового скупчення людей (біля центрального залізничного вокзалу, на Арсенальній площі).

У так званих "революційних" творіннях із гучними назвами: "Киев собираются отравить диоксином", "Украинская матрица перезагрузка", "Еврейский фашизм", "Сионизм против человечества", "Выбор-2006 межу Спасителем и Антихристом", "Терновый венец России" тощо автор закликав до знищення незалежності України, до збройного повстання з метою зміни меж території та державного кордону України шляхом об”єднання з Білоруссю та Росією в єдиний монархічний союз. Всі самвидавівські твори закликали до збройного повстання та до фізичного знищення при цьому осіб єврейської національності.

Громадяни, які стали свідками розповсюдження листівок, повідомили про цей факт у Службу безпеки України. Співробітниками СБУ особу “агітатора” було встановлено і затримано.

На суді він повністю визнав свою провину, і зважаючи на щире каяття підсудного, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки з відстрочкою виконання покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.


Прес-центр СБ України
http://www.sbu.gov.ua

Просмотров: 1244 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz