П`ятниця, 26.04.2024, 23:11
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Березень » 22 » Вітаємо зі святом мешканців Комінтернівського району!
Вітаємо зі святом мешканців Комінтернівського району!
 В суботу 21 березня 2008 року козаки Чорноморського Гайдамацького З’єднання прийняли участь в святкуванні та урочистих заходах з нагоди   85-ої річниці зі дня утворення Комінтернівського району. 
         Окрім старшини Чорноморського Гайдамацького З’єднання у смт. Комінтернівське прибув підрозділ козаків з охорони громадського порядку з Любашовського району Одеської області, який на протязі дня разом з працівниками міліції приймали участь в охороні громадського порядку.

Працівники Комінтернівської адміністрації зробили в цей день все, щоб його святкування надовго запам’яталось мешканцям району, які в великій кількості з’їхались у смт. Комінтернівське на день народження свого району.

 Справжнє святкування почалося з 13-ої години, коли на площі біля райадміністрації з’явився всім відома столична зірка - ведучий з Хрещатику Ігор Кондратюк і почалось „Караоке на майдані”

Тим часом, на вулиці біля Будинку культури мешканці сіл району ставили намети і готувались до святкових змагань та ярмарку.

Святкування проходило в різних місцях одночасно, одні виступи змінювалися іншими. В розставлених наметах почалися частування гостей і першими, хто відвідав святкові страви, були представники обласної влади та інші високопосадовці, які приїхали поздоровити мешканців району з їх святом.

Під час привітальної промови Микола Сердюк зазначив, що сьогодні Комінтернівській район активно розбудовується, оновлюється, відроджується, економічно міцніє, а його науковий та промисловий потенціал стає дедалі потужнішим. „Вашим скарбом є родючі сільськогосподарські угіддя, виноградники, сади. З кожним роком в районі зростають обсяги виробництва рослинницької та тваринницької продукції”, підкреслив голова облдержадміністрації.

            А ввечері всіх чекав ще один святковий концерт на головній площі міста, який закінчився святковим салютом!

 

Козаки Чорноморського Гайдамацького З’єднання щиро вітають усіх мешканців Комінтернівського району і  бажають міцного здоров`я, успіхів у добрих справах, зростання рівня життя та славних звершень у всіх сферах життєдіяльності!

 

            Прес служба Чорноморського Гайдамацького З’єднання

 

            Святкові Світлини можна подивитись тут:
Просмотров: 1193 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.5 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz