Середа, 24.04.2024, 11:29
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Квітень » 10 » Молодь обговорила сучасні проблеми екології
Молодь обговорила сучасні проблеми екології

10-го квітня 2008 року  в Одеському інституті Міжрегіональної Академії Управління персоналом було проведено круглий стіл, присвячений річниці Чорнобильської трагедії 26 квітня і Дню довкілля 19 квітня на тему „Проблеми екології мого міста і глобальні екологічні виклики”

Організаторами круглого столу виступили Кафедра природно-наукових дисциплін, кафедра права і студентський науково-правовий клуб „Феміда”. На зустріч також були запрошені представники козацького товариства „Чорноморське Гайдамацьке З’єднання” - отаман Сергій Гуцалюк і писар Вадим Кіров. У складі товариства вже не перший рік діє екологічний підрозділ, козаки якого мають статус громадських інспекторів державної екологічної інспекції.

„Більшість екологічних проблем пов’язано з господарюванням чоловіка на Землі. Ресурси вичерпуються, тому скоро людство має зробити вибір: або зменшити свій апетит і споживче відношення до природи, або чекати невідомих, скоріш трагічних наслідків свого господарювання...” – такими словами відкрив круглий стіл головуючий засідання, кандидат біологічних наук, доцент, завідувач кафедри природно-наукових дисциплін  інституту МАУП Федір Деонисович Нарійчук.

Дві з половиною години студенти, викладачі та представники козацтва обговорювали екологічні питання і не тільки Одеського регіону, особливо зупиняючись на таких темах, як  екологічні проблеми прибережної зони Одеси та Криму та глобальні екологічні проблеми сучасності.  

„Держава має приділяти більше уваги екологічній освіті дітей та молоді, починаючі з дитячого садка, з перших класів школи... Але це не звільняє сучасне українське суспільство, кожного громадянина від відповідальності за стан навколишнього природного середовища. І тому, від кожного з нас залежить те, у якому стані буде екологія завтра...” – до такої спільної думки прийшли учасники круглого столу наприкінці заходу.

 

Прес служба Чорноморського Гайдамацького З’єднання
 
Просмотров: 1693 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 3.3 |
Всего комментариев: 2
2 ACC8D5C0C9CBCE  
0
Неужеле в Одессе такое возможно.

1 Михайло  
0
Вперше чую про таку гайдамацьку організацію, але прекрасно , що дві патріотичні установи (думаю , щоце так дійсно) об"єднуються для спільної доброї справи захисту довкілля. Нехай щастить цим людям в їх благородній справі. Добре було б більш широко популяризувати діяльність як МАУП в одеському регіоні , так і прогресивне козацтво. Дайте , будь ласка більше інформаціїчим відрізняються українські патріотичнікозацькі організаціївід проросійських, створених на кошти спецслужб Росії ?

Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz