Субота, 20.04.2024, 07:05
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Квітень » 23 » Він сказав: Поїхали...
Він сказав: Поїхали...

„З Богом” – така резолюція була поставлена Президентом України на Меморандумі, який було  оголошено і розповсюджено під час Другого етапу Всеукраїнського з’їзду працівників рибного господарства України, який пройшов 22 квітня у Києві. Але саме цікаве – це хто ті організації, які поставили свої підписи і печатки під Меморандумом про співробітництво і взаємодопомогу...

         Міжнародна громадська організація „Українське козацтво”, в особі Верховного отамана Ігоря Вардинця, з одного боку, і Володимир Волков, голова Державного комітету рибного господарства України, з іншого боку, „керуючись відповідальністю за майбутнє українського козацтва, народу України, незалежності держави, стверджуючи принциповий збіг поглядів на цілі та шляхи розвитку українського козацтва, прагнучи сприяти взаємовигідній співпраці наших організацій по громадській охороні риби уклали дійсний Меморандум про співробітництво і взаємодопомогу з метою вироблення та реалізації спільних взаємовигідних програм та проектів громадського, політичного, наукового, економічного та культурного характеру”.

         На з’їзд працівників рибного господарства України окрім робітників рибної галузі і контролюючих органів було особисто запрошено крайових отаманів „Українського козацтва” зі всіх регіонів України. Одещину представляла старшина Чорноморського Гайдамацького З’єднання – отаман Сергій Гуцалюк і писар товариства Вадим Кіров.

         Після з`їзду в робочій обстановці голова Держкомітету рибного господарства пан Волков особисто познайомив кожного керівника обласних інспекцій рибоохорони з відповідним отаманом області для подальшої плідної співпраці у захисті водних ресурсів.     

         „Я розумію, що це гримуча суміш, але ми маємо кардинально змінити роботу в рибоохороні і навести порядок на водному просторі України...” – підкреслив голова Держкомітету після закінчення робочої зустрічі з козацькими отаманами.

         Козацьке товариство ”Чорноморське Гайдамацьке З’єднання”, маючи багаторічний досвід у природоохоронній роботі, повністю схвалює і підтримує такий рішучий  та сміливий крок нового керівництва  Держкомітету рибного господарства і сподіваються на плідну співпрацю у напрямку охорони водного простору не тільки одеських водоймищ, але і взагалі всієї України.

        

 

Прес служба

Чорноморського Гайдамацького З’єднання

Просмотров: 1306 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.5 |
Всего комментариев: 5
5 Сергій  
0
Шановний Козак , пропоную зустрітись та намітити шляхи співпраці та взаємодії , бачу Вам теим ,які висвітлюються на цьому сайті близькі та цікаві. Чому б не обєднати зусилля ? Нас можете знайти в Одеській "Просвіті"

4 Козак  
0
„керуючись відповідальністю за майбутнє українського козацтва, народу України, незалежності держави, стверджуючи принциповий збіг поглядів на цілі та шляхи розвитку українського козацтва, прагнучи сприяти взаємовигідній співпраці наших організацій по громадській охороні риби уклали дійсний Меморандум .."

Шановний Сергію!
А ви вчитайтеся в текст цього "мумурандуму".
За що буде боротьба? За козацтво чи за народ України? Хто дав право відділіти козацтво від народу?

Що таке "дійсний Меморандум"? Той який діє, чи "цей".
Було б добре якби наші так звані козаки хочаб рідної мови навчилися, а вже потім можливо і стоїло би вести мову про інше.
Тож не хвилюйтеся так, друже. Народ, він був і буде. А такі горе керівники, що "вболівають" за народ і постійно працюють на підвищення вартості продуктів харчування (щоб народ вимер) - вони завжди раніше народу відходять у вічність.
Подумайте над майбутьнім України. Ні козаки, ні пані Тимошенко нам його не побудують.


3 Сергій  
0
Що ? тільки прокинулись після велекодніх перепоїв , та сидите і повчаєте всіх, " моралісти" довбані. Не щоб запропонувати щось конструктивне по ділу , а балакати - це неь мішки тягати. От коли зробите щось краще , тоді будете мати моральне право на подібні зауваження.

2 Козак  
0
Схаменіться люди!
Невже кожний Президент - це Гетьман, невже кожен українець - козак.
Що Ви робите. Куди штовхаєте Україну - неньку. Точно ж сказано - бовдури. Прийде й на Вас народна лють та кара Господьня!
Ви, та Вам подібні робите посміховисько з українського Козацтва.

1 Віктор  
0
Боже, яка дурня! Спаси і помилуй це браконьєрське братство! Хай живе Україна, без цих всіх самозваних -пянниць та бовдурів-гетьманівю.

Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz