П`ятниця, 19.04.2024, 07:58
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Травень » 21 » Заява
Заява
    Козацьке товариство Чорноморське Гайдамацьке З’єднання українського козацтва висловлює свою підтримку у проведенні реформування, які проходять в обласних структурах Державного комітету рибного господарства України під керівництвом Володимира Волкова.
     В Одеській області на прохання голови Одеської обласної ради М. Скорика та в.о. голови Одеської державної адміністрації М. Кісеолара створено нову структуру: управління Одесько–Чорноморської держрибоохорони, до складу якої включено Вилковський та Одеський тервідділи Західно-Чорноморського державного управління охорони.
     Завдяки новій політиці голови управління Одесько–Чорноморської держрибоохорони Сергія Коротича, козаками екологічного підрозділу Чорноморського Гайдамацького З’єднання на протязі останніх місяців проводяться спільні рейди з інспекторами держрибоохорони по збереженню водних живих ресурсів в Одеській області. Завдяки цій роботі в деяких районах Одеської області значно зменшились випадки відкритого браконьєрства на водоймищах.
     Однак на Одещині, з боку деяких структур лунають заклики проти проведення реформування рибної галузі України. Ці структури та окремі особи зацікавлені у консервації старої неефективної корумпованої системи для вирішення своїх особистих вузькокланових інтересі, які ідуть в розріз державній політиці та інтересам українського народу.
     Усвідомлюючи велике державне значення проведення реформ, козацьке товариство Чорноморське Гайдамацьке З’єднання закликає усіх підтримати прогресивне починання Державного комітету рибного господарства України.
     Козацьке товариство Чорноморське Гайдамацьке З’єднання і надалі готове співпрацювати і надавати посильну допомогу одеській рибоохороні не тільки у проведенні оперативних заходів, але і у проведенні інформаційно – просвітницькій роботи.


Довідка: у квітні 2008 року у м. Києві між Державним комітетом рибного господарства України та Українським козацтвом було укладено Меморандум про співпрацю та взаємодопомогу, який особисто підтримав Президент України Віктор Ющенко. Від Українського козацтва текст Меморандуму підписано Верховним отаманом Ігорем Вардинцем.

Прес служба
Чорноморського Гайдамацького З’єднання


Просмотров: 1124 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.5 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz