П`ятниця, 03.05.2024, 18:18
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Серпень » 12 » Одеса: Ні агресії!
Одеса: Ні агресії!
У вівторок 12 серпня грузинська громада міста Одеси, при підтримці українських партій та громадських організацій міста, провела пікет російського консульства розташованого на Гагарінському плато. Більше сотні пікетувальників вигукуючи «Сакартвело!»(«Грузія!» – грузинською мовою) засудили зухвалі дії російського керівництва, яке фактично розпочало війну проти незалежної грузинської держави.
Пикетувальники тримали гасла –«Припинить хазяйнувати на Кавказі!», «Російські ЗМІ доносять брехливу інформацію. Дайте правду!», «Медвєдєв – Путін вбивці! Припинить бомбити Грузію!», «Імперіалізм не пройде!», «Абхазія та Південна Осетія невід’ємні частини Грузії!» та інші.
 
Невдовзі на виклик своїх хазяїв з консульства прибули вірні «пси імперії», з Блоку Наталії Вітренко. Вигукуючи образи в бік пикетувальників та грузинського народу, вони чесно та сумлінно почали відробляти гроші спонсорів. Особливо відзначилися дехто з них, які в будь якій спосіб намагалися спровокувати бійку з грузинами, але, на щастя, це їм не вдалося.
По закінченні акції грузинська молодь організувала автопробіг вулицями міста.
 
Судячи з гасел «вітренківців», які вони тримали при спробі завадити акції грузинської громади, модель, яку Росія використала в Грузії, тобто надання всім бажаючим російських паспортів, а потім військове втручання з приводу «захисту російських громадян» готується і в Україні. Саме в останній час російські консульські установи, як гарячи пиріжки, видають російські посвідчення українським громадянам. Хоча всім відомо, що подвійне громадянство заборонено українським законодавством.
 

Яка наступна «самозвана держава» попросить захисту у російських «миротворців»? Чи розуміють громадяни України, що беруть сьогодні, на всяк випадок, російський паспорт, що вже завтра, під приводом захисту від власної держави,  їх вже буде бомбити російська авіація?
Так само, як на цій акції «вітренковці» провокували бійку з пікетувальниками, так і креатура Кремля, все зробила, щоби спровокувати конфлікт між осетинами та грузинами.

Бомби, що падають на грузинські міста та села, не відрізняють людей за національною ознакою. Прикро, що осетинський народ, піддався на провокації та опинився між двох вогнів.
Росія, яка, нещодавно, відновлюючи конституційний лад в бунтівній Чечні, залила її кров’ю своїх громадян, сьогодні відмовляє своїм сусідам у праві наводити лад на власній території і фактично, захищаючи «агентів впливу», що захопили владу в невизнаних «державах», нападає на країну, що входить до ООН. Хто завтра буде наступною жертвою «Нової Імперії»? Багато з аналітиків приходять до думки, що наступними можемо стати саме ми. Чи зможе українська влада зустріти цей виклик?

Вадим Цвях
 
 
 
 
Просмотров: 1056 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.5 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz