Субота, 04.05.2024, 12:26
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Жовтень » 10 » В Одесі губернатор зібрав козаків з нагоди Дня українського козацтва
В Одесі губернатор зібрав козаків з нагоди Дня українського козацтва
Голова Одеської облдержадміністрації Микола Сердюк зібрав козацьку старшину Одещини з  нагоди Дня українського козацтва, яке в Україні відзначається 14 жовтня на державному рівні.
 
 
            На  зібранні були присутні керівники 16-ти козацьких товариств Одеської області, працівники апарату губернатора і представники засобів масової інформації.
 
 
            Під час свого виступу Микола Сердюк подякував козакам за ту роботу, яку вони проводять у напрямках відродження та популяризації історико-культурних, господарських традицій і звичаїв українського козацтва на Одещині, активну роботу з патріотичного виховання молоді і щиро привітав всіх з наступаючим святом - Днем Українського козацтва.
 
 

Окремо губернатор зазначив значну роботу Президента України Віктора Ющенка в напрямку відродження і розбудови козацької спадщини і побажав всім, щоб і надалі зміцнювались стосунки і взаємодопомога між козацькими товариствами Одещини і державними органами влади.

З нагоди свята і за особливі заслуги Голова Одеської облдержадміністрації Микола Сердюк відзначив десятьох козацьких старшин Одещини Почесними грамотами губернатора, а керівника Асоціації козацьких товариств „Січ” Миколу Свинцицького – особистою відзнакою губернатора. Серед десятьох нагороджених було і два представника Чорноморських гайдамаків: це отаман - Сергій Гуцалюк і керівник програми козацько-лицарського виховання молоді „Гайдамацька Січ” – Вадим Кіров.

Після цього відбулася робоча розмова губернатора з козаками з приводу налагодження подальшої більш плідної співпраці між козаками і владою.
 
 
 
 
 
 
 Прес служба
Чорноморського Гайдамацького З`єднання
Просмотров: 1135 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.4 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz