Субота, 04.05.2024, 17:43
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Листопад » 4 » Депутати-шахраї проти Матінки-природи!
Депутати-шахраї проти Матінки-природи!

Пропонуємо Вашій увазі інформацію одного з лідерів громадського екологічного руху в Україні Ірини Вихристюк з приводу „бєспрєдєла”, якій вчиняють депутати Татарбунарської районної ради, не бажаючи розставатися з земельними ділянками державного значення, на які вони поклали своє око.

 

            „Сьогодні на сесії Татарбунарської районної ради  в черговий раз розглядалося питання, щодо створення  РЛП "Тузлівські лимани" і депутатами прийнято рішення  з таким формулюванням:

1. Відмовити в погоджені проекту регіонального ландшафтного парку  "Тузлівські лимани" взагалі.

2. Вважати недоцільним  розпорядження Татарбунарської РДА "Про надання  дозволу на складання проекту землеустрою з формування території РЛП "Тузлівські лимани"...

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію райради з питань законності, правопорядку та захисту прав громадян.

 

            В черговий раз депутати районної ради перевищили свої повноваження.  Вони не можуть приймати рішення щодо створення РЛП (це компетенція облради), тим більше скасовувати розпорядження голови РДА. Адже голова РДА зобов'язаний  узгодити відведення земель державної власності (вздовж лиманів). Але це у тому випадку, якщо голова РДА виконує власні повноваження і працює на благо району (і держави).

 

            Але, на жаль, він дбає не про район (його майбутнє), а лише за власне крісло.

Прослідковується  змова голови РДА з головою райради і деякими особливо

"активними" депутатами райради.  Йому поставили умову - узгодить  відвід  землі для РЛП - вони його знімають.

 

            На сесії були присутні представники ДУ екології та природних ресурсів

(В.Примак та Л.Харіна) та депутати постійної комісії облради з питань екології.

            Вони  побачили виставу, коли "ображений" голова ТРДА Мусіхін О.(а образився він на губернатора, бо той, в свою чергу, признав його роботу по створенню об'єкту ПЗФ недостатньою) і  він  "покладається" на депутатів у цьому питанні (хоча по закону розпоряджається землями державної власності саме РДА). Саме тут виходить голова  постійної комісії райради з питань законності, правопорядку та захисту прав громадян І.Вторенко (БЮТ) і починає "захищати права громадян", вибачте, власні.   І.Вторенко, ярий прибічник безладу, який твориться на лиманах і на прилеглих землях. У нього власний конфлікт з управлінням екології (земельні питання). Він має намір "відтяти" добрі часточки землі у курортно-рекреаційній зоні та в прибережній смузі лиману Шагани.  (про зацікавленість певних посадових осіб і депутатів райради у такій ситуації  (без РЛП) я писала неодноразово).

 

            Який позитив? І чи може він бути у данному випадку?  Безумовно.  Сьогодні Примак зрозумів, що потрібно  працювати професійно, а саме,  звернутися до правоохоронних органів, щоб вони перевірили  цільове  використання земель державної власності на прилеглій до Тузлівських лиманів території.  І чи залишилися ці землі взагалі.   Кажуть "нет худа без добра", а я перефразую "нет добра без худа", тобто,  не отримавши сьогоднішнє рішення, Примак не "завівся б" і не пообіцяв  зробити те, з чого потрібно було починати роботу  ще на початку 2001 року!

            "Зловивши на слові" Примака, ми обов'язково  проконтролюємо, чи виконав він його.  Передбачаю, скільки усього цікавого  "нариють" правоохоронці. Але ж знову-таки,  при умові  сумлінного виконання  обов'язків тих, хто проводитиме перевірку”

 

 

            Козаки Чорноморського Гайдамацького З’єднання висловлюють свою підтримку державним та громадським структурам, які борються за збереження однієї з курортно-рекреаційних зон Одещини, та висловлюють обурення некомпетентністю, нахабством та брехнею окремих представників депкорпусу Татарбунарської райради, які заради грошей готові знищити унікальні природні ресурси.

            Закликаємо відповідні правоохоронні органи перевірити інформацію, щодо нецільового використання земель, зарезервованих під створення регіонального ландшафтного парку „Тузловські лимани”.

 

Прес служба

Чорноморського Гайдамацького З’єднання         

  
Просмотров: 1002 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 3.5 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz