Вівторок, 30.04.2024, 02:03
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2008 » Грудень » 10 » SOS-Alarm-Увага-Осторожно!
SOS-Alarm-Увага-Осторожно!

В приміщенні обласної ради по вулиці Канатній, 83 була зроблена спроба шахрайським чином очолити Громадську раду при державному Управлінні охорони навколишнього природного середовища в Одеській області.

 

На порядку денному було обрання Голови ГР (зараз тимчасово виконує обов’язки Голови ГР одеський журналіст-еколог Ю. Геращенко) і затвердження нового Положення про Громадську раду. Також в роботі засідання громадських екологічних організацій регіону прийшли прийняти участь керівництво міських та обласних державних екологічних установ і секретар комісії облради з питань екології.

 

Все відбувалося, як у справжній Верховній Раді.

Істеричні особи під цинічним керівництвом  колишнього чиновника, голови „Обласного Будинку Природи” громадянина Долинського С.К., с самого початку засідання намагалися провести до складу існуючої Громадської ради декілька нікому невідомих, так званих екологічних організацій,  які мали додати голоси за вищезгадану особу. Але цього не вийшло. Одна із маріонеток Долинського вийшла з під контролю та зчинила бійку – вдаривши головуючого журналіста Геращенко. Треба віддати належне заступнику начальника  державного Управління охорони навколишнього природного середовища в Одеській області пану Примаку В.О., який зупинив цей безлад та запропонував закрити засідання. Більшість підтримала цю ініціативу.

 

Громадська рада залишилася знову без „спікера”.

 

Ще одна цікава інформація відкрилася незадовго до засідання. Син вищеназваного громадянина Долинського С.К – Кирило зареєстрував у 2005 році структуру, яка своєю назвою фактично дублює назву Екологічного підрозділу Чорноморського Гайдамацького З’єднання,  яке добре відомо одеситам та мешканцям області. Мало того,  в своєму листі до начальника Держуправління та до Громадської ради так звані козаки видають за свою роботу діяльність Екологічного підрозділу Чорноморського Гайдамацького З’єднання.
 

 

І підписують ці листи не родичі-Долинські, а такий собі „отаман” Сидоров, який взагалі ніякого відношення ні до екології, ні до козацтва немає. Ця організація не входить ні до однієї козацької Ради на території області, вона зовсім не відома ні як козацька , ні як екологічна, а є просто „паперовою” та „кишеньковою” структурою колишнього чиновника від екології, нині „активного громадського діяча”.

Старшина нашого товариства намагалась зустрітися з керівництвом цього „козацтва”, напередодні, щоб з`ясувати напрямки роботи нового товариства та можливу співпрацю. Але „Аттаман СідораФФ” відмовився зустрітись, посилаючись на заборону з боку громадянина Долинського К.С.

 

Козаки та старшина Чорноморського Гайдамацького З’єднання заявляють, що не будуть миритися з шахрайськими діями певних осіб, які намагаються в своїх меркантильних цілях використати козацький та екологічний громадські  рухи.

Ми, козаки та старшина Чорноморського Гайдамацького З’єднання разом з діючими громадськими та державними структурами будемо всіма законними методами протистояти різного роду сучасним Остапам Бендерам та їх посіпакам.

Далі буде...

 

Хорунжий Перуцький,

Прес служба

Чорноморського Гайдамацького З’єднання

 

Просмотров: 995 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.8 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz