Субота, 04.05.2024, 11:14
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Січень » 15 » Одесити вимагають від Путіна і Мєдвєдєва облишити імперські замашки та зупинити газовий шантаж!
Одесити вимагають від Путіна і Мєдвєдєва облишити імперські замашки та зупинити газовий шантаж!
     15 січня о 11.00 біля двох сотінь одеситів зібралися в Одесі напроти Генерального консульства Російської Федерації для того, щоб висловити своє незадоволення політикою Російського керівництва з газового питання.
     Серед одеситів були представники різних громадських партій та громадських організацій. Мітингуючи звернулися до працівників консульства з вимогою передати Російському Президенту Д. Мєдвєдєву та прем’єру В. Путіну їх загальне обурення та категоричну вимогу зупинити газовий шантаж Європейських краї та України, та будувати газову політику на підставі економічно обґрунтованих цін, що обраховуються за загально європейською методикою. 
   Крім цього, молоді люди, учасники акції зачитали звернення української молоді до молодіжних організацій країн Європейського Союзу. В Зверненні так само засуджується диктаторська позиція Російської Федерації відносно України і країн Євросоюзу.
    Висунуто вимогу до керівників держав – членів Європейського Союзу офіційно засудити дії імперської політики Росії і притягнути В. Путіна до відповідальності „Міжнародним Гаазьким трибуналом для переслідування осіб, повинних у серйозних порушення з міжнародного гуманітарного права” за геноцид Європейської спільноти і народу України.

    В кінці акції учасники запросили представника Генконсульства РФ для передачі йому Звернення Одеситів та вручення символічного подарунку: обрізка газової труби з надписом „ГАЗАМОР”. Співробітники консульства після десятихвилинної консультації з Москвою, відмовились спілкуватися з учасниками акції протесту.

Прес служба 
Чорноморського Гайдамацького З’єднання
*******************************************************************
Російська версія:
Одесситы требуют от Путина и Медведева забыть имперские замашки и прекратить газовый шантаж!

    15 января в 11.00, около двухсот человек собрались в Одессе, напротив Генерального консульства Российской Федерации, чтобы выразить своё недовольство политикой российского руководства по газовому вопросу. Среди одесситов были представители различных партий и общественных организаций.  
    Митингующие обратились к работникам консульства с требованием передать Российскому Президенту Д. Медведеву и премьеру В. Путину их всеобщее негодование и требование прекратить газовый шантаж Европейских стран и Украины, и строить газовую политику на основании экономически обоснованных цен, которые рассчитываются общепризнанной европейской методикой.
    Кроме этого, присутствующие на акции молодые люди, зачитали обращение украинской молодёжи к молодёжным организациям Евросоюза. В нём также осуждается диктаторская позиция Российской Федерации по отношению к Украине и странам Евросоюза. Выдвигается требование к странам Европы осудить действия имперской политики России и привлечь В. Путина к ответственности «Международным Гаагским трибуналом для преследования лиц, виновных в серьёзных нарушениях международного гуманитарного права» за геноцид европейских и украинского народов.
 
     В конце акции участники пригласили представителя Генерального консульства для передачи ему Обращения одесситов и вручения символического подарка: обрезка газовой трубы с надписью «ГАЗОМОР». Работники консульства после десятиминутных консультаций с Москвой отказались общаться с участниками акции. 

Пресс служба
Черноморского Гайдамацкого Соединения




Просмотров: 1040 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz