Неділя, 05.05.2024, 03:45
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Січень » 24 » Обрано керівний склад Громадської екологічної Ради області!
Обрано керівний склад Громадської екологічної Ради області!

     З метою вирішення важливих екологічних питань більш 10 років на території Одещини діє Громадська рада при Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Одеській області.

 
       Основними напрямами роботи Громадської ради – консультативно дорадчого органу Держуправління - є координація дій громадських об’єднань, вирішення проблемних екологічних питань щодо стану довкілля, проведення громадських експертиз, взаємодія із Орхуським центром та ЗМІ, робота у напрямку екологічної освіти та виховання. Основними завданнями Громадської ради є організація та проведення активної роботи громадських об’єднань, залучення молоді та нових районних громадських об’єднань, широке інформування населення щодо питань, пов’язаних з охороною навколишнього природного середовища на території Одеської області.
 
          Протягом 2008 року проведено 3 засідання Громадської Ради, під час яких, нажаль, не вдавалося вирішити організаційні питання, пов’язані з роботою ради, консультативно-дорадчий орган Держуправління не знайшов альтернатив.

21 січня 2009 року проведено чергове засідання Громадської ради при Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Одеській області.

На зустрічі Одеська громадськість визначила робочий склад ради, до якого увійшли 29 організацій що внесли вагомий вклад у природоохоронну справу, а саме: Екологічний центр сталого розвитку, Чорноморське Гайдамацьке З’єднання українського козацтва, громадська організація “Чорноморське козацтво”, Фонд “Природна спадщина”, “Мама – 86”, Одеська соціально-екологічна спілка, Одеське відділення ГО “Всеукраїнська Екологічна Ліга”, Одеське відділення ГО “Українська екологічна асоціація “Зелений світ”, Українська орнітологічна спілка з вивчення птахів, Асоціація “Євроберег Україна”, Молодіжний екологічний центр ім.В.І. Вернадського, “Жінки за довкілля”, “Відродження”, “Чайка”, “Дельта”, “Рутенії”, Одеське регіональне відділення “Асоціації міст України та громад”, Одеське міське товариство охорони та захисту тварин, Фонд соціального захисту громадян, Благодійність та захист природного середовища Одещини, Одеська обласна організація Українського товариства охорони природи, Одеський обласний благодійний фонд “Честь і милосердя”, Одеський екологічний семінар “Будинок вчених”, Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання, а також представники Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Одеській області,  Державної інспекції з охорони довкілля Північно-Західного регіону Чорного моря, Державної екологічної інспекції в Одеській області, Управління екологічної  безпеки Одеської міської ради та Одеської облради.
 
Більшою кількістю голосів було затверджено нову редакцію Положення про Громадську раду, а також обрано новий  керівний склад Громадської ради при Держуправлінні, який очолив президент Екологічного центру сталого розвитку Геращенко Ю.Є.
 
На посади заступників було обрано Гуцалюка С.Б. (крайовий отаман Чорноморського Гайдамацького З’єднання українського козацтва), Гайду В.Д. (голова громадської організації “Чорноморське козацтво”), секретар ради – Стрелець К.Ю. (завідуюча сектором моніторингу, інформації та по зв’язках з громадськістю Держуправління).
 
Звертаємося до населення та громадян, що не байдужі до чистого довкілля, виступати до ради з раціональними та конструктивними пропозиціями, яки можуть бути враховані при реалізації заходів громадського руху Одещини.
 

Контактна адреса ради:

м.Одеса, вул.Канатна, 83
Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Одеській області, або на електронну адресу: ecolog2@paco.net.
Просмотров: 953 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz