П`ятниця, 26.04.2024, 13:47
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 9 » Члени Оргкомітету Української Громади Р.Валіхновський та З.Ружин на зустрічі з українським вченим, який винайшов ліки від раку
Члени Оргкомітету Української Громади Р.Валіхновський та З.Ружин на зустрічі з українським вченим, який винайшов ліки від раку

     5 лютого 2009 року у приміщенні Київського Будинку вчених відбулася зустріч громадськості та представників ЗМІ з Анатолієм Потопальським– відомим українським вченим, який винайшов ліки від раку ще в 1958 р.
 
      До участі та виступів організаторами (Громадська Рада освітян і науковців України, редколегія «Педагогіки толерантності») були запрошені члени Оргкомітету Української Громади: Ростислав Валіхновський та Зоя Ружин.

     Перед початком зустрічі численні присутні, серед яких представники Української Громади, співробітники Інституту молекулярної біології та генетики, відома артистка Галина Яблонська, співачка Марія Бурмака, представники Профтехосвіти м. Києва, медичних навчальних закладів, Національної ради жінок України, з великим інтересом знайомилися з виставкою, на якій було представлено досягнення групи наукових працівників на чолі з Анатолієм Потопальським. На численних прикладах, науково обґрунтованих лікарями-онкологами та іншими науковцями, було представлено широкий спектр позитивної дії препаратів «Амітозин», «Ізатизон» та інших наукових здобутків вченого. Слід зауважити, що за поданням білоруських та болгарських вчених група українських винахідників у галузі медицини на чолі з А.Потопальським у 2004 році була номінантом Нобелівської премії.

     Про державну підтримку наукових досягнень Анатолія Потопальського під час свого виступу говорив заслужений лікар України, кандидат медичних наук, член Оргкомітету УГ Ростислав Валіхновський. Він детально ознайомився з науковими досягненнями вченого та його соратників-науковців, а також із представленими на виставці результатами практичного застосування лікарських препаратів, які вселяють надію на те, що незабаром український народ отримає дієвий засіб для боротьби із жахливими хворобами ХХІ століття: раком, СНІДом, туберкульозом та іншими недугами. Р.Валіхновський запевнив присутніх, що докладе зусиль для того, щоб здобутки видатного українського винахідника Анатолія Потопальського стали доступними пересічним громадянам.

     Оптимістичні ноти прозвучали у виступі заслуженого працівника культури України та поетеси, члена Оргкомітету УГ Зої Ружин, яка висловила надію на те, що, завдяки зусиллям усіх небайдужих людей, народ України збереже тисячі людських життів, багато яких втрачено через 50-річні зволікання в запровадженні виробництва ліків «Амітозин» та «Ізатизон» на Україні. Пані Зоя завершила свій виступ переконаністю, що Анатолій Потопальський заслуговує на високу оцінку своєї результативної наукової праці від держави шляхом присвоєнням йому найвищого звання – «Герой України». Зал підтримав цю пропозицію одностайними оплесками.  

     Учасники зустрічі прийняли Звернення до вищих посадових осіб держави щодо привернення їхньої уваги до питання серійного виробництва і впровадження ліків українського винахідника А.Потопальського у масову медичну, ветеринарну, аграрну практику.

 

Довідка

     У 1958 році студент 2-го курсу Івано-Франківського медичного інституту Анатолій Іванович Потопальський зробив геніальне відкриття і на його основі створив препарат «Амітозин», який єдиний у світі лікує рак.

     За минулі 50 років на основі цього відкриття його наукова школа створила понад 60 запатентованих протипухлинних, противірусних, імуномоделюючих препаратів для людей (лікують рак, СНІД, туберкульоз, саркому, тощо), тварин і птахів (лікують пташиний грип), риб, бджіл, корисних комах та рослин. Створено понад 20 нових, оригінальних, дивовижно продуктивних форм, видів, сортів культурних рослин – злаків, фруктів, ягід, винограду, овочів.

     До цього часу серійне виробництво ліків від раку, СНІДу, туберкульозу та ін., винайдених Анатолієм Потопальським, не впроваджено.

 
 
Просмотров: 1217 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.7 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz