П`ятниця, 03.05.2024, 19:01
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 14 » Сьогодні День закоханих!
Сьогодні День закоханих!
     День всіх закоханих в Мінську відбувається під девізом "День тверезості" – влада білоруської столиці заборонила продаж спиртних напоїв в магазинах міста 14 лютого, повідомляє УНІАН.
 

     Таке рішення ухвалив міськвиконком. Всім главам адміністрацій районів було рекомендований припинити продаж алкогольної продукції з 9.00 до 23.00 за місцевим часом.

     Ініціатива "провести День тверезості в Мінську в рамках акції "Добропобут" в день святого Валентина" належала міліції. "Нашу ініціативу підтримав Мінміськвиконком. Вже зараз можна стверджувати, що торгові співробітники послухали рекомендації Мінміськвиконкому і тому спиртне 14 лютого не продається", - повідомило джерело.

     В рамках акції співробітники міліції також здійснюватимуть патрулювання столичних дискотек разом із вчителями і батьками.

     У зв`язку з Днем святого Валентина, що відзначається сьогодні, в турецьких в`язницях проводиться день відкритих дверей.

     Членам сімей, родичам, знайомим дозволено вільно відвідувати ув`язнених в місцях позбавлення волі.

     Тюремна влада, проте, просять відвідувати ув`язнених у чітко відведений час і приводити із собою тільки найближчих родичів. Щоб уникнути безладів, вжито підвищених заходів безпеки.

     Міністр внутрішніх справ Алі Шаахін в інтерв`ю одному з телеканалів розповів: "Така акція проводиться вперше. Ми хочемо, щоб в День закоханих ув’язнені відчули турботу і підтримку своїх близьких".

     Побачення, втім, заборонені для особливо небезпечних злочинців і в`язнів одиночних камер, де звичайно утримуються політичні в`язні.

     За даними ЗМІ, турецькі в`язниці переповнені, у місцях позбавлення волі перебувають понад 200 тисяч осіб. Умови утримання багатьох ув`язнених не відповідають санітарним нормам. Між охоронцями і в`язнями нерідко виникають конфлікти.

     В Україні сьогодні традиційно очікується весільний бум. Про бажання зв'язати себе шлюбом 14 лютого заявили вдвічі більше пар, аніж зазвичай. У Центральному ЗАГСі Києва сьогодні реєструються понад 50 пар, що набагато більше, ніж в інші дні.

Просмотров: 968 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz