Субота, 27.04.2024, 02:25
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 14 » Одеська молодь протестує проти “Руського маршу”
Одеська молодь протестує проти “Руського маршу”
Патріотична молодь заявляє про свій протест щодо проведення в Одесі 28 лютого “Руського маршу”, - про це повідомив Голова Молодіжного студентського руху Олесь Б.
 
Прагнення організаторів провести марш та мітинги на території України є безпідставними та розглядаються, як спроба нав’язати іншодержавну ідеологію”, - заявив студентський ватажок.
 
Олесь Б. наголосив, що Україна чітко і безповоротно, як пріоритетний та незмінний шлях обрала для себе інтеграцію у Європейську Спільноту, тому будь-які заклики та спроби протидії цьому повинні бути зведені нанівець.
 
“Ми розцінюємо ініціативу проведення “Руського маршу” на території нашої держави, як чергову спробу дестабілізувати українське суспільство і розпалити міжетнічний конфлікт. Молоді українці виховані на принципах паритетності, толерантності та чуйності. Ми не дозволимо сіяти серед молоді розбрат та нетерпимість”, - заявив Олесь.
 

"Враховуючи нещодавні дії та заяви проросійської організації - “Євразійський Союз Молоді”, які містили неприховану образу національної гідності українського народу, ми вимагаємо вжити заходи щодо припинення аналогічних дій та заяв зі сторони інших проросійських організацій на території Одеси та України, надання їм відповідної оцінки владними органами.

 

Ми, як справжні патріоти України не дозволимо “помаршувати” антиукраїнським силам в Одесі, у тому числі шляхом надання опору його учасникам. На даний час нас вже біля 1000...

 

Якщо ми будемо разом – нас не здолати!!!"
 
Прес служба
Чорноморського Гайдамацького З`'єднання
Просмотров: 1567 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz