П`ятниця, 03.05.2024, 17:52
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 14 » ГАЙДАМАКИ зіграють благодійний концерт у Києві “За право жити завтра”
ГАЙДАМАКИ зіграють благодійний концерт у Києві “За право жити завтра”
     25 лютого 2009 року о 19:00 у клубі “Бінго”  (м. Київ, проспект Перемоги, 112) відбудеться благодійний концертдля збору коштів на термінову операцію трирічного Владика Вакуленко, хворого на рак. Українська Відкрита Асоціація Організацій, Груп та Осіб, які працюють з дітьми, що страждають на онкозахворювання, гурти ГАЙДАМАКИ, ТНМК, Юркеш, Село і люди та співачка Таня Монро подарують музичне свято прихильникам в обмін на право жити завтра для маленького Владика.
 

    Владислав Вакуленко з’явився у Київському обласному онкологічному диспансері 25 липня 2007 року. Лікарі поставили діагноз: гострий лімфобластний лейкоз. Владику тоді було лише 1 рік і 6 місяців. Пройшовши крізьбіль, страх, сльози та ускладнення, в серпні 2008 року хлопчик повернувся додому. Всі надіялись, що назавжди. Але 4 грудня 2008 року Владик знову став у стрій маленьких солдатів, бійців ЗА ПРАВО ЖИТИ ЗАВТРА. Позаду– кілька сеансів протирецидивної хіміотерапії та боротьба з різноманітними побічними хворобами та ускладненнями. Попереду операція з трансплантації кісткового мозку в Центрі Трансплантології Санкт-Петербургу, де на Владика чекають до 4 березня 2009 року.


     Два з половиною місяці волонтери та усі люди, небайдужі до долі Владика, збирають гроші на цю операцію – єдиний шанс на його здорове повноцінне життя. Вже перераховано 15 тисяч євро на пошук донора, зібрано більше половини з необхідних 70 тисяч на саму операцію. Час спливає і не вистачає близько 20 тисяч доларів. Крім того, кінцевий рахунок на лікування може збільшитись на 20-30% в залежності від протікання післяопераційної реабілітації та необхідності додаткових ліків. Владик борется за своє життя кожен день, кожну годину і кожну хвилину, з великою мужністю і терпінням переносячи високодозову хімію, хворобливі процедури, переливання крові. Головне слово в його сьогоднішньому життті – ТРЕБА. Він все розуміє і при цьому залишається маленьким хлопчиком, який увесь час проситься додому –до своїх іграшок, до тата, бабусі, в тихе щастя, де можна кожен день гуляти на вулиці, кормити кроликів, обнімати маму… Детальна інформація про Владика Вакуленко на сайті «Жити завтра»та на сайті радіостанції «Эхо Москвы»:

http://www.donor.org.ua/index.php?module=arnews&act=show&c=1&id=3316

http://www.echo.msk.ru/doc/567926-echo.html


     15 лютого –Міжнародний день дітей,хворихнарак.
      Кожного року в Україні фіксується більше 1000 нових дитячих захворюваньна рак. В нашій країні ця хвороба посідає друге місце в переліку смертності дітей віком від 1 до 14 років (перше місце – нещасні випадки та отруєння). Але дитячий рак виліковний! Практично усі діти, яким вдалось подолати страшну хворобу, повертаються до звичайного життя: вони можуть навчатися, спілкуватися з іншими дітьми, займатися спортом, а ставши дорослими – працювати, створювати сім’ї, народжувати дітей.


     Для лікування від раку рідні та близькі маленьких пацієнтів несуть величезні витрати на імпортні ліки, хіміотерапію, діагностику. У випадках важких захворювань потрібні операції з трансплантації кісткового мозку. Не всі операції можна проводити в Україні і далеко не всі пацієнти можуть оплатити курс лікування, хоча за наявності необхідних медикаментів, обладнання та достатньої кількості донорської крові, сучасна українська медицина може вилікувати до 80% хворих дітей.Потрібні дітямоперації в клініках Західної Європи коштують більше 200 тисяч євро, в Росії – близько 100 тисяч доларів. Якщо ніхто з близьких родичів маленького пацієнта не підходить в якості донора кісткового мозку, потрібно витратити ще 15 тисяч євро на пошук донора за кордоном.


     Любомир Васильєв, один з організаторів благодійного концерту “ЗА ПРАВО ЖИТИ ЗАВТРА”:

Без нашої з вами фінансової допомоги багато діток можуть залишитись безналежного лікування і програти цей нерівний бій зі страшним ворогом. Благодійництво повинно стати хорошою традицією для всіх нас. Якби кожен громадянин України виділив хоча б 20 гривень на рік на дітей, що захворіли раком, ми могли бзробити операції 1000 діткам і майже усім їм врятувати життя!


     Квитки на концерт “За право жити завтра” можна придбати вже зараз на інтернет-сайті www.parter.ua та та в касі клубу “Бінго”.

Ціна квитка – 100 гривень.


Просимо усіх небайдужих максимально пошириту цю інформацію!

Просмотров: 905 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz