Субота, 04.05.2024, 02:26
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 17 » Десять років тому на українському музичному обрії з‘явилась група «Мандри»
Десять років тому на українському музичному обрії з‘явилась група «Мандри»
     Десять років тому на українському музичному обрії з‘явилась група «Мандри», яка «запалила» слухачів ритмічними мелодіями в етно-диско стилі та стильними рок-баладами з традиційними українськими сюжетами. За ці роки, гурт завоював свого слухача в Україні та поза її межами і став своєрідним «музичним послом» України у світі.
 
 
     Нині «Мандри» записують новий альбом, планують графік подорожей і готуються завоювати своє місце «під віртуальним сонцем» інтернету.
     «Мандри» у ці дні перебувають ... у мандрах: поміж Канадою та Україною, між концертом у Києві та етно-диско вечіркою у Харкові. Засновник і соліст гурту – Фома – нічого дивного у цьому не знаходить: адже саме прекрасне рятувало, рятує і рятуватиме світ від усіляких криз, розчарувань і песимістичних економічних прогнозів.

     «Часи ж змінюються. Люди – або гравці – ідуть зі сцени назавжди. Залишається у просторі щось добре, достойне, варте того, щоби залишитись», – каже Фома.

     І цим достойним для музикантів «Мандрів» є українська пісня. Вічна, прекрасна, багатоголоса, вона заслуговує на світове визнання – її популяризацією і займаються такі музиканти, як Олег Скрипка, Фома, Сергій Компаніченко.

     Як зазначив Фома, «наша загальна задача – цеху українських музикантів – показувати те, що є сьогодні цікавим в Україні. І цікаве є, є таке молоде покоління, з‘являється, просто думаєш: yes! Ось вони прийшли! І ти стоїш, дивишся. Слухаєш і сам собі – ось ВОНИ ПРИЙШЛИ!»

Віртуальний фестиваль

     Фома пропонує – зібрати на «інтернет полі» «аксакалів» і молоде покоління українських музикантів і створити non stop віртуальний фестиваль української пісні.

     «Треба це правильно подавати, робити українські фестивалі, відкривати Україну для світу і для себе! Відкривати Україну усередині країни і назовні», – зазначив Фома.

     Музиканти з «Мандрів» переконані в успіху: адже нині, за умов глобалізації і кризи, людство вчиться оцінювати своє і шукати свої першоджерела, серед іншого, в автентичних музичних світах.

Богдана Костюк
Просмотров: 887 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz