Субота, 04.05.2024, 06:57
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 19 » Голова Української Громади Ігор Шевченко – експерт на круглому столі «Ми знаємо, як подолати кризу»
Голова Української Громади Ігор Шевченко – експерт на круглому столі «Ми знаємо, як подолати кризу»
      17 лютого 2009 року Голова Української Громади Ігор Шевченко виступив в якості експерта на круглому столі «Ми знаємо, як подолати кризу», що відбувся в інформаційному агентстві «Укрінформ» за ініціативи Всеукраїнського громадського об’єднання «Успішна Україна».


      У круглому столі взяли участь лідери всеукраїнських та регіональних неурядових організацій, громадських рухів, бізнесмени, економісти, політологи, експерти та представники ЗМІ. 

     Учасники круглого столу обговорювали можливість створення широкого громадського руху, спроможного примусити владу реалізувати стратегію розвитку країни та програму антикризових реформ.
       Голова Української Громади Ігор Шевченко наголосив: «Для будь-яких системних зрушень потрібно три речі: визначення спільних принципів, на яких базуватиметься діяльність; формування чіткого бачення та далекоглядної стратегії розвитку країни та команда людей. Команда повинна бути відібрана за сімома критеріями: честь (репутація, моральність, порядність, незалежність у прийнятті рішень, жертовність), стратегічність мислення, усвідомлення відповідальної місії, авторитет, задоволення від процесу та результатів творення, час та дії, відсутність активного членства в будь-якій із парламентських партій. І таку команду я формую зараз».

     Наприкінці круглого столу учасники обговорення дійшли висновку про необхідність створення оргкомітету громадського руху, який організує розробку Стратегії розвитку України та її просування в суспільстві.
 
      Голова Української Громади І.Шевченко увійшов до складу оргкомітету. Також було прийнято рішення підготувати Меморандум, в якому викласти основні положення, бачення місії, мети та шляхів розвитку і реформування країни; ініціювати збір підписів щодо зміни виборчої системи; звернутися з листом до голів усіх громадських організацій щодо приєднання до широкого громадського руху.

Просмотров: 892 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz