П`ятниця, 03.05.2024, 21:42
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 19 » «Русифікація, чи відмивання коштів?»
«Русифікація, чи відмивання коштів?»
         Як нещодавно стало відомо, депутати Кіровоградської міської ради знову затялись перейменовувати місто на Єлисаветград, але цього разу навіть не запитуючи думки громадськості! На сьогодні вже навіть створено робочу групу, що вивчатиме досвід міст Луганська та Маріуполя, які були перейменовані рішеннями міськрад.
 

Події прокоментував Голова КОО "Молодого Народного Руху" Дмитро Сінченко: "Знову кіровоградські депутати намагаються виконати замовлення нашого північного сусіда, спрямоване на поглиблення русифікаційного впливу сусідньої імперії. І це в той час, коли всі більш-менш адекватні органи місцевого самоврядування економлять на всіх видатках. Подібна ситуація склалась і в Севастополі, де фінансується в повному обсязі лише програма підтримки функціонування російської мови...

В той же час міська рада не спроможна навіть перейменувати вулицю К.Маркса на Велику Перспективну, про що О.Дануца пообіцяв мені в ефірі обласного телебачення! Минає третій місяць, а на наші звернення з цього приводу – жодної реакції! Це свідчить про те, що наших шановних депутатів зовсім не цікавить відновлення історичної справедливості, а лише побільше коштів відмити на такій непрозорій справі! Адже перейменування не потребує великого бюджету, але його легко можна роздути до небачених розмірів, а прослідкувати ефективність їх використання практично неможливо!

Ми ні в якому разі не допустимо реалізації повернення колоніальної імперської назви нашому місту, тому звернемось до вищого керівництва політ сил, представлених в Кіровоградській міськраді, з вимогою втримати гарячі голови від необдуманих кроків! І під нашою заявою вже згодні поставити свої підписи ціла низка впливових всеукраїнських організацій та партій!"

Прес-служба КОО "Молодого Народного Руху"

Просмотров: 887 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 3.5 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz