П`ятниця, 03.05.2024, 18:24
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 21 » Мешканці сіл Одеської області без перешкод системно вирубують лісосмуги для опалення власних осель...
Мешканці сіл Одеської області без перешкод системно вирубують лісосмуги для опалення власних осель...
Нажаль, єдиний орган, який зараз може оперативно протидіяти цьому, місцеві сільради, відмежовуються від цієї проблеми. На запитання, чому не зупиняєте свавілля мешканців, відповідають: так це ж пенсіонери, де їм гроші на вугілля брати?
 

Саме діяльність таких „пенсіонерів” припинили Чорноморські гайдамаки під час профілактичного рейду, який проходив в верхів’ях Куяльницького лиману на Одещині. Обидві групи були затримані на кордоні між Іванівським і Комінтернівським районами.

Перша група - два порушника, зовсім не пенсійного віку, вправно орудували бензопилою і складали нарізані колоди і гілки у легковий причеп. Хлопці були дуже здивовані нашою появою. З їхніх слів кожен двір в їхньому селі так саме займається заготовкою дров для опалення своїх осель. Зазвичай ніхто їм не заважає: „всі так роблять”. Це були мешканці села Кубанка.
 
 
 
 
 
 Неподалік, мешканці села Павлинка, так саме, завантажив повний причеп деревини, збиралися до дому...
 
 
Наразі любителям „дармового палива” доведеться розрахуватися за скоєні порушення природоохоронного законодавства. Але скільки ще таких так званих „пенсіонерів” щоденно вирубують дерева на Одещині, а державні органи і органи місцевого самоврядування, які повинні припиняти такі злочинні дії, закривають очі на це, шукаючи десятки причин, чому вони це не роблять...
 
хорунжий Перуцький
            Прес служба
            Чорноморського Гайдамацького З’єднання

Просмотров: 1085 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz