П`ятниця, 03.05.2024, 22:13
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 21 » ЧОМУ Й ДОСІ БАНДИТИ НА СВОБОДІ?
ЧОМУ Й ДОСІ БАНДИТИ НА СВОБОДІ?

Депутат Одеської міської ради, лідер партії «Родіна» Ігор Марков зі своїми прибічниками власноруч жорстоко б'є учасників мирної акції протесту в Одесі!

Просмотров: 1111 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 10
10 Иван Борисович  
0
Руководил этими засранцами как я вижу, Кауров. Цыган, который в своё время вместе Витренко получил из самой мэрии Москвы во глав с Лужковым "зеленый свет" на поддержку русского языка, территориальной целостности, защиту интересов русскоязычнго населения от каких-либо украинских поползновений. Вот откуда их наглость, а у милиции - покорность. Все они падлюки мазаны одним... хотел написать, миром, но напишу - дерьмом. Не обессудьте!
А Каурову, насколько помню, не удалось пройти в Горсовет от своей партии (Витренко его не поддержала). Курсаковские цыгане тогда говорили, что если Кауров станут депутатом горсовета, то у них будет очень крутая криша в наркобизнесе. Но Валера пролетел как фанера, и цигане по-прежнему отстёгивают процент с оборота наркоты представителям доблестных Внутренних Дел.
Слава Украине!!!

9 Українець  
0
І ці моральні виродки ще сміють називати свідомих українців фашистами і нацистами? Явний приклад тупої наглості, притаманної владній верхівці братньої нам північної федерації, яку з такою завзятістю переймають наші (і одеські зокрема) недомоскалені недоукраїнці. Пора уже людям відкрити очі і зрозуміти, хто є хто насправді. А у одеських (і не тільки) міліціонерів це напевне в крові таке, чи може у них обовязки відрізняються від тих, які повинні бути у захисників закону і правопорядку (язик не повертається їх так називати), тому що якщо побачиш, що міліціонери вступаються за тих, чиї конституційні права порушується, то можеш вважати, що тобі неймовірно пощастило побачити чудо. Не можу не пожаліти тих обмежених інтелектуально людей, які можуть підтримувати такий "беспредел".

8 BANDERIVETS  
0
Ну і ублюдки!!!

7 MAG  
0
відповідаю на питання теми: тому що бандит при владі і при грошах.. а друге важливіше!

доречі, розшукують потерпілих цієї бійки от писали .. і от ще


6 козак  
0
ось тобі і провокатор з`явився ))) з таким гучним ім`ям - Мамай!

5 mamai  
0
Панове Гайдамаки! Ось ваших колег калічать бандюки Маркова. А ви лиш соплі пускаете. "Хочеться взяти гранату..." Так візьми, піди зроби і не балакай багато. А то на словах всі герої. А на ділі - дивіться кіно - всі, мов вівці... Кажете, що Українці, нащадки повстанців, а самі - болото дристливе!

4 Сеня  
0
Одесские менты - это на 80 % дармоеды и тунеядцы. Куча свидетелей и потерпевших , видео и фото сьёмка , а эти курвы даже не чешутся !!!! Почему ???

3 Одессит  
0
согласен с тобой... и этот человек еще пытается вести за собой народные массы во главе своей партии! Ему и тем, кто с ним рядом место в тюрьме!

2 Liberta  
0
Але є все-таки на цьому світі Бог, і кожен, хай навіть не при житті, отримає все, на що заслужив !!!

1 Liberta  
0
Тому, що всі бандити при владі !!!
Після таких кадрів хочеться взяти гранату і піти підірвати всіх депутатів всіх рівнів, а тих мусорів (бо є і нормальні міліціонери), які стоять і дивляться, як лежачого з ноги бандюк б'є, повідстрілювати, як скажених собак!!!

Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz