П`ятниця, 19.04.2024, 03:46
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Лютий » 28 » СВОБОДА НЕДОЗВОЛИЛА ПРОВЕСТИ «РУССКИЙ МАРШ» В ОДЕСІ
СВОБОДА НЕДОЗВОЛИЛА ПРОВЕСТИ «РУССКИЙ МАРШ» В ОДЕСІ

      28 лютого 2009 року Одеська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» біля пам’ятника Т.Шевченка провела мітинг під гаслом: «За єдність України, проти сепаратизму».



У мітингу взяло участь більше 300 патріотично налаштованих одеситів. Приводом для організації акції стали наміри проросійських організацій провести на вулицях Одеси так званий «Русский марш». Метою цього провокаційного заходу було загострити соціально-політичну обстановку в місті та викликати зіткнення на міжнаціональному ґрунті.



Акція  «Свободи» сприяла забороні проведення російського маршу. Коли учасникам мітингу «За єдність України, проти сепаратизму» стало відомо, що міліція не дозволила двадцятьом пенсіонерам під імперськими прапорами проводити їх марш, Одеська ВО «Свобода» завершила свою акцію.

           Хочемо зазначити, що в Одесі штучним шляхом нав’язується думка ніби наше місто не є українським . З року в рік одеситів змушують думати, що Одесу заснувала російська цариця  Катерина II. Хоча історичні джерела свідчать про те, що Одеса була заснована ще у 15 столітті. Проросійські сили завжди намагалися використати історичний фактор для того, щоб довести одеситам нібито наше місто не є українським.


Останнім часом сепаратистські сили в різних куточках України намагаються кинути виклик державі. Влітку минулого року на Закарпатті був проведений «Конгрес русинів», встановлена угорська національна символіка на замку в Мукачево, серію акцій провели сепаратистські організації  в Криму та на Донеччині.


 Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вважає всі ці акції добре спланованими провокаціями проти суверенітету та територіальної цілісності України.
Бездіяльність вищих посадових осіб держави та правоохоронних органів дає підстави вважати їх співучасниками антиукраїнської діяльності.
 
         ВО «Свобода» звертається з вимогою до Президента України В. Ющенка, Прем'єр-міністра Ю.Тимошенко, Голови Верховної Ради України В.Литвина, Генерального прокурора України О.Медведька, Голови СБУ В. Наливайченка:
 
дати політичну і правову оцінку сепаратиським діям на Одещині, в Криму  та на Закарпатті і порушити кримінальну справу за ст.110 КК України "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України".
  
У разі ігнорування наших вимог залишаємо за собою право закликати всіх  українських патріотів повести рішучу боротьбу проти сепаратизму та стати на захист територіальної цілісності України."




     У той же час, декілька десятків московських провокаторів похилого віку, під прапорами різних політичних сил, в щільному оточені одеської міліції намагалися прорватися і виступити маршем у бік парка ім.. Т.Г. Шевченка.

 

     Бронзовий граф Воронцов мабуть був дуже здивований: біля нього під схожими гаслами зібралися колишні смертельні вороги – комуністи та прихильники відродження російської імперії так зване «військо казаков верных…»!











прес служба
Чорноморського Гайдамацького З`єднання


.

.

.

.

.

.

.



Просмотров: 2060 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 9
9 scout78  
0
Пусть кто-нибудь вспомнит хоть один пример, когда российские власти помогли своим гражданам, действительно попавшим в беду! Например, морякам, оказавшимся на дне моря в затонувшей подводной лодке 'Курск'. Тогдашний российский президент Владимир Путин даже не прервал своего отпуска. Понятно, что ему не обязательно было самому нырять на дно моря, но все же, все же, хоть для виду... Но зачем? Ведь его поведение возмутило только Запад и часть русской интеллигенции, но не большинство его собственного народа. Потому что, вопреки тому, что утверждали великие русские писатели, Россия - страна жестокая и бесчеловечная, в которой жизнь человека не стоит и копейки. 'Защита российских граждан', как же!..

На вопрос, хотят ли русские жить под одной крышей с чеченцами, грузинами и прочими 'лицами кавказской национальности', именуемыми в русском просторечии 'черножопыми', большинство русских отвечает отрицательно. 'Так отпустите их на все четыре стороны!' И в ответ звучит: 'Еще чего!..' Логично, правда?


8 я  
0
Свобода не скидай обертів!

7 Вася Пупкін  
0
Одеситу-украинцу: Как где - вот-же они - на фоткках - "крепкие русские геи" под фкваірешніми флагами!. Обществу нетрадиционной любви "русския чай" таки удалось провести свой ней-парад - от воронцова - к немецкой шлюхе-зоофилке!

6 Андрей  
0
С удовлетворением констатирую, что одесситам нафиг не нужны шествия витренковских приспешников.)

5 Сеня  
0
А шо за "верные кизяки"? - это полный отстой 7 спрыгнувших с ума старичков в с белогвардейскими кокардами на головных уборах. Посмотрел я на других сайтах их физиономии , так чуть не стошнило.

4 Євген  
0
Навряд чи Воронцов би здивувався, бо він навіть і не знав про те, що є ворожнеча між комуністами і "верными казаками", що за відродження Російської імперії (тим паче, що в 1856 році Російська імперія відроджуватися не збиралася). :-)
Одеса не була заснована в 15 столітті. Одесою Хаджібей був названий в 1795 році :-)

3 Ирина  
0
Марадона! Вперед, в Магадан! А в Одессе тебе делать нечего, хватит, "наприхватизировался". А Одесса уже никогда не будет российской колонией!!! И не надейся! А "затулинским", и прочим цепным псам место на кремлевской псарне! Прошу никого их не путать с русским народом, страдающим от них не меньше.
Русская культура – да! Путинским провокаторам и пополизам – нет! Одесса свободный УКРАИНСКИЙ! город!
Хоть здесь менты были на высоте!
Слава Украине! Боже, великий, единый, нам Украину храни!

2 Сеня  
0
Вот это номер ! , весь цвет кацапского шовинизма во всей красе . Из московской провокации получился полный пшик . Ментов там было в раз 10 больше чем этих " городских сумасшедших ".

1 одессит-украинец  
0
ну и где же обещанные "крепкие парни с русским духом", на акцию деньги с кремля не дошли? или одесских геев испугались?

Московским провокаторам: запомните Одесса была, есть и будет многонациональным, свободным городом, морскими воротами Украины.

ЛилиПуткинским провокаторам здесь не место!

Слава Одессе, Слава Украине!


Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz