Понеділок, 29.04.2024, 03:31
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Березень » 4 » Ігор Шевченко: Українська Громада не бореться за владу, а за суспільний контроль над нею
Ігор Шевченко: Українська Громада не бореться за владу, а за суспільний контроль над нею
     Сьогодні, 4 березня, у прямому ефірі радіо «Промінь» Ігор Шевченко   розповів про Українську Громаду під час програми «Три крапки».
 
 
 
     Голова Української Громади розказав про те, чим зараз займається організація, які пріоритети ставить, які проекти вже втілює, як впливає на владу і як налагоджує зв’язки з українцями за кордоном. Також Ігор Шевченко у прямому ефірі відповів на запитання радіослухачів.

     «Перше і найголовніше завдання зараз – це організація суспільства, тобто його структуризація як громадянського суспільства на базі традиційних українських цінностей. І перше, що ми почали робити, це створювати громади на найнижчому місцевому рівні, скажімо, це будинок чи вулиця, для того, щоб люди могли знати один одного, зрозуміти, які в них є проблеми, і організуватися для спільних дій з вирішення своїх проблем. Друге завдання – це створення потужного механізму громадського впливу на владу як на місцевому рівні, так і на центральному», - зазначив Ігор Шевченко.

     За словами Голови Української Громади, вся Україна готова до такої конструктивної громадської дії. Наразі активними є і Донецьк, і Крим, і Одеса, і Львів. Там вже є ініціативні групи, які починають організовуватися, збиратися, говорити про свої проблеми і їх вирішувати.

     Також Ігор Шевченко зазначив, що Українська Громада не займається політикою і не бореться за владу, а намагається її контролювати та впливати на неї. «Наш принцип – це верховенство суспільних інтересів. В першу чергу – суспільні інтереси, а потім вже інтереси, можливо, певних груп і людей. Ми мислимо категоріями всієї країни і категоріями масштабними, тобто не одного-двох років, а десяти-п’ятидесяти» - наголосив Голова Української Громади.

Просмотров: 894 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz