Неділя, 05.05.2024, 10:40
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Березень » 23 » Звернення одеських громадських та політичних організацій
Звернення одеських громадських та політичних організацій
     Останнім часом у «морській столиці» почастішали зухвалі антидержавні акції з боку організованих груп тренованих молодчиків під російськими триколорами, що іменують себе партійцями «Родіни» та активістами «Єдіного отечєства».
     Однак належної правової оцінки з боку правоохоронців і прокуратури не отримали ані факти жорстокого побоїща ними учасників пікету біля облдержадміністрації 2 вересня 2007 року, ані напад на офіс обласного об’єднання «Просвіта» 22 вересня 2008 року чи участь одеських «родінців» у сепаратиських зборищах на Закарпатті, в Криму, а також публічні заклики керівництва «Родіни» через підконтрольні ЗМІ до протиправних діянь, спрямованих на повалення влади та розчленування Української держави, міжнаціональну та релігійну ворожнечу.
     Ми, представники громадських та політичних організацій Одещини, вкрай занепокоєні триваючою бездіяльністю одеських правоохоронців щодо протидії зухвалим шабашам «родінців», очолюваних Ігорем МАРКОВИМ, якого ще з 90-х років звуть у кримінальних колах «Марадоною».
     Виступаючи з цією Заявою протесту, вимагаємо припинити явні спроби «спуску на гальмах» резонансних кримінальних справ проти хулігана-українофоба І.МАРКОВА, порушених слідчими управліннями прокуратури та міліції, покласти край розпалюванню міжнаціонального протистояння, міжконфесійної ворожнечі і проявам сепаратизму з боку екстремістських структур, зокрема, так званої партії «Родіна» та організації «Єдіноє отєчєство».

     Триваюча безкарність організаторів протиправних акцій призвела 21 березня до зухвалого нападу великої групи охоронців лідера «Родіни» І.Маркова на співробітників Служби безпеки України. Дійшло до того, що підозрюваний правоохоронцями у скоєнні двох злочинів, однак не ізольований від суспільства І.Марков навіть учинив цинічний допит затриманих, який транслювався підконтрольним йому телеканалом.

     Якщо державні правоохоронні структури не спроможні забезпечити спокій, громадянський мир і територіальну цілісність держави від зазіхань проросійських екстремістських структур, підгодовуваних з-за кордону, у нас не залишається іншого вибору, окрім звернення за підтримкою до патріотів усієї України і створення на базі державницьких громадських організацій та політичних партій добровільних громадських формувань для охорони громадського порядку згідно чинного законодавства України, здатних виконати функції, які не можуть чи не хочуть здійснювати корумповані правоохоронці.

 
     Мусимо нагадати, що ще у вересні 2007 року слідче управління УМВС України в Одеській області порушило кримінальну справу за фактом жорстокого побиття бойовиками І.Маркова «просвітян» та інших пікетувальників будівлі облдержадміністрації, згідно з ознаками ст.296 Кримінального кодексу України.
 
     Однак за півтора року жодного з винуватців, що завдали численних забоїв і травм учасникам пікету, четверо з яких були госпіталізовані, не притягнуто до відповідальності. Між тим, днями телекомпанія «Новая Одесса» вкотре транслювала глядачам кадри відеохроніки, де чітко зафіксовано злочинний напад І.Маркова зі своїми охоронцями на учасників пікету.
 
     Втім зловмисники досі гуляють на свободі, ймовірно, виношуючи нові плани дестабілізації ситуації на півдні України, а керівник Держкомпідприємництва Олександра Кужель під час візиту до Одеси 19-20 березня публічно заявила, знехтувавши будь-якою правовою аргументацією, що правоохоронцям необхідно «припинити карне переслідування І.Маркова».

  • Асоціація козацьких товариств «Січ»
  • Чорноморське Гайдамацьке З’єднання
  • Обласна організація Всеукраїнського товариства «Просвіта»
  • Українська Народна партія
  • Народний Рух України
  • Партія «Реформи і Порядок»
  • Одеська обласна організація Конгресу українських націоналістів
  • Громадська організація "Чорноморський округ Війська Запорізького"
  • МА «Козацтво»


23 березня 2009 року, м.Одеса


Просмотров: 1119 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz