П`ятниця, 03.05.2024, 16:42
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Березень » 26 » В Одесі ряд громадських організацій і політичних партій провели прес-конференцію
В Одесі ряд громадських організацій і політичних партій провели прес-конференцію

„Так Марков не добивав лежачих, як інші бойовики, він просто бив...”

Ця фраза сказана однією з присутніх журналісток після перегляду відеозапису. Вона дуже ясно характеризує сучасний стан частини одеських майстрів „пера і клавіатури”, які, працюючи на замовлення кримінальних структур, намагаються любим чином виправдати дії своїх господарів-годувальників!
 
 
Сьогодні 25 березня в Одесі ряд громадських організацій і політичних партій провели прес-конференцію під назвою „НЕ ДОПУСТИТИ «СПУСКУ НА ГАЛЬМАХ» РЕЗОНАНСНИХ СПРАВ ПРОТИ ДЕПУТАТА-УКРАЇНОФОБА МАРКОВА!”.
 
 
На початку заходу журналістам був продемонстрований відеозапис побиття мирного пікету під стінами Одеської обладміністрації 2 вересня 2007 року тренованими молодчиками.
 
 
 
 
На цьому записі чітко було видно, як депутат Одеської міськради, а в даний час ще і лідер всеукраїнської партії «Родіна» Ігор Марков разом зі своїми прибічниками б'є одеситів, що вийшли 2 вересня 2007 року на мітинг з вимогою недопущення відкриття пам'ятника російській імператриці Катерині - ІІ.
 

«Ми, представники громадських і політичних організацій Одеської області серйозно стурбовані бездіяльністю одеських правоохоронців і прокуратури стосовно жорстокого побоїща, яке влаштував Ігорь Марков» - заявив на сьогоднішній прес-конференції керівник Чорноморського Гайдамацького З’єднання Сергій Гуцалюк.

Отаман Чорноморських гайдамаків також підкреслив, що багато Одеських організацій мають намір добиватися того, щоб «кримінальна справа, що стосується Маркова і його найманців не була спущена «на гальма».

 «Ми вимушені нагадати, що ще у вересні 2007 року слідче управління УМВД України в Одеської області порушило кримінальну справу за фактом жорстокого биття бойовиками пікетувальників біля будівлі обласної держадміністрації», - підкреслив Сергій Гуцалюк, додавши, що «за півтора роки жодного з винних в битті учасників пікету так і не притягнули до відповідальності».

          „Партія «Родіна» діє як фашистська організація”, - додав присутній на прес конференції Андрій Карпенко голова Одеської обласної організації Української народної партії.

«Як називається партія, яка дозволяє застосування сили у вирішенні політичних конфліктів? Ця партія називається фашисткою партією. Люди, які цю партію підтримують, повинні подумати, кого вони підтримують, чим вони займаються», – відзначив представник УНП. «Швидке і легке рішення будь-яких питань за допомогою насильства – це одна з ознак фашизму», – підкреслив А. Карпенко.



Крім того, як заявили організатори прес конференції, належної правової оцінки з боку правоохоронців і прокуратури не отримали такі факти, як напад на офіс обласного об’єднання «Просвіта» 22 вересня 2008 року та участь одеських «родінців» у сепаратиських зборищах на Закарпатті, в Криму, а також публічні заклики керівництва «Родіни» через підконтрольні ЗМІ до протиправних діянь, спрямованих на повалення влади та розчленування Української держави, міжнаціональну та релігійну ворожнечу.
 

 

     „Ми, представники громадських та політичних організацій Одещини, вкрай занепокоєні триваючою бездіяльністю одеських правоохоронців щодо протидії зухвалим шабашам «родінців», очолюваних Ігорем Марковим.

     Виступаючи з цією Заявою протесту, вимагаємо від правоохоронних органів і прокуратури припинити явні спроби «спуску на гальмах» резонансних кримінальних справ проти депутата-українофоба І.Маркова, порушених слідчими управліннями прокуратури та міліції, покласти край розпалюванню міжнаціонального протистояння, міжконфесійної ворожнечі і проявам сепаратизму з боку екстремістських структур, зокрема, так званої партії «Родіна» та організації «Єдіноє отєчєство».

 

 

Микола Свинцицький, Асоціація козацьких товариств «Січ»;

Сергій Гуцалюк, Чорноморське Гайдамацьке З’єднання;

Олександр Степанченко,
Одеське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта»;

Андрій Карпенко, Українська Народна партія;

Надія Яшан, Народний Рух України;

Володимир Тартак, Партія «Реформи і Порядок».
 
 
хорунжий Перуцький,
пресс служба
Черноморского Гайдамацкого Соединения
Просмотров: 1190 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz