Четвер, 02.05.2024, 03:48
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Травень » 28 » В Одесі купка маразматиків на чолі з двірничкою пікетували виставку якої... не було.
В Одесі купка маразматиків на чолі з двірничкою пікетували виставку якої... не було.
Певно, 25-го травня в одеських дурках, був "День відкритих дверей"... Чим інакше можна пояснити невеличку тусовку "умалішонних" під науковою бібліотекою ім. Горького, керувала якою широко відома у вузьких колах одеська двірничка, котра того дня змінила мітлу на мегафон?
 
А якщо серйозно, то купка одеських русо-маргіналів (в основному стариків) вирішила пікетувати одеську "научку", де, буцім-то мала проходити "виставка УПА". Насправді ж, ніякої виставки там не було, натомість виставка історично-документальних свідчень "УПА: Історія нескорених" з успіхом пройшла кількома днями раніше в Одеському педагогічному університеті. Але зараз не про це. Повівшись на уміло запущену кимось дезу про "виставку у горьковці" - 25 травня під її стіни припленталась купка одеських "умалішонних" вперемішку з активістами 5-ти проросійських (читай - антиукраїнських) організацій. Серед них - комуністи (куди ж без них), активісти ПСПУ, п"Дозору" антисемітського "Ока діаманта" та "Славянского Єдінства" (замасковані РНЄшники). Керувала цією різношерстною зграєю одеська двірничка (це її офіційне місце роботи) Ніна Кочановська.
 

Ці маргінали прийшли "висловити протест" проти, повторюсь, "виставки УПА", якої в "горьковці", того дня, ніхто не проводив. Незважаючи на те, що під "акцією" підписались аж 5 "організацій" їм ледве вдалось нашкребти аж 20 чоловік.

Цікаво, що активістіи РНЄ (так звані імперці, серед них - Олександр Міщенко та Павло Токарєв) пікетували "горьковку" разом з комуністами. Певно, російські "імпєрци" забули про те, як їх попередників - біляків цілими баржами топили в Чорному Морі більшовики, та вирізали їм на спинах двголових орлів. Але, як бачимо, для того щоб виступити "проти УПА" здатні об"єднатись навіть закляті вороги - "біляки" та "більшовики". Принципово, що й казати.
 

Особливо насмішили активісти Дозору, що приперли з собою якісь придуркуваті стенди з роздрукаваними на домашніх принтерах листками, на яких були зображені, начебто, "звірства УПА".

 

Серед активістів "Дозору" був зафіксований громадянин Росії Дмитро Кокшаров, котрий незаконно, переховуючись від прихову до рядів, рідних йому, російських збройних сил, за мовчазної згоди одеських ментів та спецслужб перебуває на території України, беручи активну (втім безуспішну) участь у різного роду антиукраїнськх організаціях, на кшталт того ж таки "Позору".
 

Як з"ясувалось у особистій бесіді, моральні уроди та дегенерати з "Дозору" радіють смерті одеського націоналіста Максима Чайки. Про це, в бесіді, розповіла інша активістка "Дозору" Марія, вона ж Маша, вона ж Maflin . За її словами, націоналісти - вороги, тому "зі смерті  Максима Чайки можна лише порадіти", що успішно роблять усі 5-теро довбодятлів-дозорців. Як інакше можна назвати людей, що  тішаться зі смерті молодого 21-но річного, ні в чому не винного юнака? 

 
Як бачимо, ті хто виступають "проти УПА", українізації, "і т.д." ті, хто ненавидять українських патріотів є не "опонентами" а просто моральними уродами, мразями і покидьками, котрі не мають за душею душі нічого святого. 
 
 
 
 
???
 
 
 
/
/
/
/
/
/
 
/
/
/
/
/
/
 
/
/
/
 
 
Просмотров: 935 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz