П`ятниця, 03.05.2024, 15:28
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Червень » 1 » Битва за Куяльник – продовження!
Битва за Куяльник – продовження!

Козаки Чорноморського Гайдамацького З’єднання і Громадська Рада при обласному Управлінні охорони навколишнього природного середовища в Одеській області сьогодні офіційно звернулися до обласного керівництва Управлінь земельних ресурсів і Одесоблводгоспу з вимогою припинити незаконну діяльність чергового кар’єру у поймі річки В. Куяльник, який виявлено тиждень тому рейдовою групою загону по боротьбі з браконьєрством Чорноморського Гайдамацького З’єднання.

Нагадаємо, що підприємці під виглядом створення водного об’єкту (ставка), на який дозвільно-погоджувальні документи також не оформлені, встановили потужну установку – земснаряд, якій цілодобово намиває пісок. Новоутворений кар’єр має площу близько 2 Га і штучно створене озерце глибиною до 4х метрів.  
     

Фактично відбувається несанкціоноване втручання в гідрогеологічну ситуацію на річці, що може мати не передбачені наслідки і може зашкодити місцевим мешканцям і Куяльницькому лиману.
     

Судячи по номерних знаках транспортних засобів, господар кар’єру – та сама людина, як у минулому році перекрила дамбою річку В. Куяльнику задля вивозу піску з іншого незаконного кар’єру, діяльність якого була зупинена за допомогою Чорноморських гайдамаків.


Якщо в тижневий термін не буде припинена робота вищезазначеного незаконного кар’єру, Чорноморські гайдамаки разом з іншими громадськими формуваннями і екологічними організаціями в рамках законодавства заблокують роботу піщаних браконьєрів. 
     

Наразі козаками ЧГЗ влаштований цілодобовий пересувний пост спостереження, який підраховує кількість вивезеного піску і фіксує номерні знаки всіх транспортних засобів, які з’являються на цьому кар’єрі.



Прес служба
Чорноморського Гайдамацького З’єднання

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

Просмотров: 1015 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz