Понеділок, 29.04.2024, 02:47
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Липень » 8 » В Одесі говорили про НАТО
В Одесі говорили про НАТО
Конференція була досить цікавою. Були і представники ЗМІ. Але коли присутні побачили журналістів українофобського телеканалу АТВ, відразу зрозуміли, що є велика ймовірність побачити циркове шоу. Бо де з’являється АТВ – там скандали.
 
Звісно, самі вони не здатні простими провокаціями зірвати проведення конференції. Тому, мабуть, на допомогу собі покликали вірних їм вітренковців. Команда була потужною, адже прийшли аж два (!) представники блоку Вітренко.
 
Вони вели себе у звичній манері – серед виступів доповідачів викрикували якісь нісенітниці. На спинах у них красувалися прапори рідного блоку. Але так, як в аудиторії було дуже парко, вискочки не змогли дочекатися часу відведеного для запитань і відповідей. Тому, переморгнувшись із журналістами АТВ, пішли штурмувати трибуну.
 
Спочатку цей маневр викликав обурення у слухачів, яким було соромно за некультурність земляків. Але, так як аудиторія зібрала багато висококультурних людей, вирішено було дати виговоритися вискочням. Не можу сказати, що аргументи противників НАТО були конкретними і підтвердженими фактами. Єдине, що вони повторювали неодноразово:
 
     «Ідіть усі на море, на пляж. Конференція проводити не можна. Ідіть погуляєте містом, подивіться на гарний пам’ятник Катерині. НАТО не потрібне Україні».
 
Такі слова викликали сміх. Козачок, який ховався спочатку за спиною у могутньої вітренковки, згодом усім похвалився, що родом зі Львова і приїхав до Одеси боротися в рядах блоку Вітренко. І це, звичайно зрозуміло, бо у Львові його б навіть до зали не впустили з тою синьо-червоною накидкою на плечах. Але мені навіть шкода їх. З кожним мітингом їх стає все менше і менше. Людям набридли крики, пусті заклики. Вони вже хочуть бачити роботу політиків. Та й саме політиків, а не політиканів. Тому то й рідіють їхні ряди. І це не дивно, бо навіть у Конотопі вітренковців давно не чути.
 
Після перерви, конференція відновила свою роботу. Одесити вибачалися за поведінку і безкультурщину земляків. Але у всьому цьому цирку був і плюс. Гості на власні очі побачили як працюють противники НАТО. Така їхня поведінка говорить про одне, що шансів криками й скандалами переконати людей у непотрібності вступу України до Євроатлантичного Альянсу у противників просто немає. Люди змучилися від популізму. Якщо нам загрожує небезпека з боку НАТО – дайте беззаперечні аргументи. Покричати й на Привозі можна.  
 
Звичайно, журналісти телеканалу АТВ у вечірніх новинах вихвалялися як вони вміло зірвали проведення конференції. І така дезінформація буде надходити до людей до тих пір, поки влада позволятиме їм це робити.
 

Голова Одеської міської організації НРУ Надія Яшан

.

.

.

..

.

.

.

.


Просмотров: 964 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 5
5 Алкар  
0
Україна мріє стати членом Європейського Союзу, долучитися до європейських цінностей, як європейська держава. Шлях до Європейського Союзу, як правило лежить через НАТО.
Держав, які є членами НАТО на 2009 рік -28 (підняті темним шрифтом. Не приймали участі в індексації члени НАТО - Люксембург, Ісландія, Литва, Албанія).
НАТО існує з квітня 1949 року. Це організація не тільки військова, це-спільнота незалежних національних суспільств, яка перед собою поставила за мету «…захищати свободу, спільну спадщину і цивілізацію своїх народів, заснованих на принципах демократії, свободи особистості та законності, …зміцнення стабільності та підвищення добробуту …». Мети своєї дотримується. З часу існування НАТО, ні одна держава не вийшла з його складу. Ні в одній не зменшився рівень життя.
Хочеш-вступай! Але, ти, як претендент повинен:
- демонструвати відданість справі зміцнення стабільності та добробуту через дотримання принципів економічної свободи, соціальної справедливості та відповідальності за охорону довкілля;
- демонструвати відданість принципам верховенства права;
- вирішувати міжнародні суперечки мирним шляхом;
- сприяти розвитку мирних та дружніх міжнародних відносин шляхом зміцнення своїх вільних інституцій та завдяки сприянню стабільності та добробуту;
- вирішувати мирним шляхом міжетнічні конфлікти та зовнішні територіальні суперечки, спірні питання внутрішньої юрисдикції;
- знайомитись з правовим механізмом, яким керується НАТО для забезпечення співробітництва у своїй структурі.
Для цього й розробляється щорічний План дій щодо членства в НАТО (ПДЧ). Є він в Україні. Затверджується щорічно указом Президента.

4 Алкар  
0
До рейтингу інституту Legatum Україна у 2009 р. увійшла вперше. Вона має непогані показники за рівнем освіти, релігійності, а також за рівнем зайнятості у дослідженні нових технологій. Найгірша ситуація в Україні зі станом навколишнього середовища, здоров’ям населення і сімейним життям, з рівними можливостями, свободою вибору та свободою віросповідання.
Індекс процвітання країн у 2009 р.
Місце Країна
1 Австралія
2 Австрія
2 Фінляндія
4 Німеччина
4 Сінгапур
4 США
7 Швейцарія
8 Гонконг
9 Данія
9 Нова Зеландія
11 Нідерланди
12 Швеція
13 Японія
14 Норвегія
14 Франція
14 Бельгія
14 Канада
14 Британія
19 Ізраїль
20 Ірландія
21 Тайвань
22 Іспанія
23 Словенія
23 Чехія
25 Італія
26 Півд. Корея
27 Чилі
28 ОАЕ
29 Малайзія
30 Кувейт
31 Словаччина
31 Аргентина
33 Португалія
34 Греція
35 Таїланд
36 Уругвай
36 Естонія
38 Коста-Ріка
38 Польща
38 ПАР
41 Латвія
41 Угорщина
43 Бразилія
43 Мексика
45 Сауд. Аравія
45 Ботсвана
47 Румунія
48 Хорватія
49 Туніс
50 Йорданія
51 Панама
52 Філіппіни
52 Тринідад і
Тобаго
54 Китай
55 Намібія
56 Казахстан
57 Росія
58 Домін. Респуб.
58 Венесуела
60 Шрі-Ланка
61 Колумбія
61 Туреччина
63 Беліз
64 Болгарія
65 Перу
66 Алжир
67 Єгипет
68 Македонія
68 Україна
70 Індія
71 Ямайка
71 Індонезія
73 Іран
74 Марокко
75 Парагвай
76 Сальвадор
77 Монголія
78 Білорусь
79 Ліван
80 Узбекистан
80 В’єтнам
82 Гватемала
83 Гондурас
83 Молдова
85 Пакистан
86 Гана
87 Нікарагуа
88 Еквадор
89 Бангладеш
90 Болівія
90 Камбоджа
92 Сенегал
93 Камерун
94 Судан
94 Нігерія
96 Мозамбік
96 Кенія
98 Непал
99 Зімбабве
100 Танзанія
101 ЦАР
102 Малі
102 Замбія
104 Ємен

3 Алкар  
0
Рівень життя в Україні та чи потрібно вступати у НАТО

Інститут Legatum (політична, консалтингова і правозахисна організація. Досліджує умови, які є підґрунтям економічного та суспільного процвітання, з метою сприяти процвітанню й поширенню основних людських свобод в усьому світі) опублікував свій щорічний рейтинг під назвою «Індекс процвітання країн». Цього року до нього увійшли 104 держави.
Індекс процвітання країн залежить від:
1. Рівня економічної конкурентноздатності;
2. Рівня життя.
Рівень економічної конкурентноздатності формується на основі таких даних, як
вартість інвестиційного капіталу (заводи, машини) на одного працівника, управління капіталами з боку держави, розвиток підприємництва, рівень освіти, економічна відкритість, інвестиції у розвиток нових технологій, рівень бюрократії, залежність від експорту товарів і міжнародної допомоги.
Рівень життя (склад і величина потреб життєвих благ та можливість їх задоволення), як базова цінність людини, залежить від таких факторів: свобода вибору й рівні можливості, соціальна політика уряду та політичні права, стан довкілля, клімат, рівень доходів, охорона здоров’я, рівень безробіття, свобода віросповідання, релігійність населення, сімейне життя (розлучення, наявність вірних друзів,…). Характеризується критерієм- індекс людського розвитку. Цей індекс визначається щорічно. У 2008 р для України він дорівнював 0,786, що дало можливість Україні зайняти 83 місце з 179 країн (у 2007 р. Україна була на 77 місці). Цей індекс використаний інститутом Legatum для визначення Індексу процвітання країн.


2 Тарас  
0
Про НАТО можна уже говорити і балакати. Результату це не принесе. Зіграли геополітичні карти не на українську сторону. Проросійські сили інерційно ще намагаються заробити прихильності на цьому питанні. Проблеми в українців і населення України зовсім інші.

http://sites.google.com/site/kozackiywriter/short_articles/zaplati-i-ne-spi-spokijno-dumauci-ak-se-zaplatiti


1 козачка  
0
Каждый кулик хвалит своё болото...

Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz