П`ятниця, 03.05.2024, 01:54
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Серпень » 16 » Пиво – не вода! Українці вимруть, якщо продовжать жлуктити пиво літрами!
Пиво – не вода! Українці вимруть, якщо продовжать жлуктити пиво літрами!

     Проблема алкоголізму набуває сьогодні колосальних масштабів. Зустріти зараз підлітка 12 - 14 років з пляшкою пива в руці - звичайне явище, що не викликає особливого здивування. Масово зростає пивний алкоголізм, діти п’ють пиво літрами. І понад усе цьому сприяє агресивна реклама, що створює брехливий міф про користь і «крутість» вживання пива.

     У свідомості суспільства вона вже зробила цей горе-напій національним, прищепила стереотип - ніби пиво безневинна дитяча шипучка. Пивні бариги в прагненні наживи вже доходять до абсурду, випускаючи замовні статті, де наполегливо рекомендують вживати пиво вагітним жінкам і матерям, які годують грудьми для хорошої лактації, а дітям - для міцного і солодкого сну. Це ж нонсенс!!!

     Об’єми продажів цього зілля зростають в геометричній прогресії, виконуючи свою підступну місію - людей, що приохотилися до пива стає все більше і більше. За статистикою, кожен житель нашої країни протягом року випиває майже 60 літрів пива. При цьому мало хто замислюється, що пиво - це перш за все алкоголізм, великий живіт, хвора печінка, проблеми з серцем і імпотенція.

     За останніх 10 років пивних алкоголіків в Україні стало удесятеро більше. Якщо 10 - 15 років тому хворих з такою залежністю було один-два на сто алкоголіків, то зараз - більше десяти. У залежність все частіше потрапляють підлітки, молодь.

     При цьому пиво виключене з розряду спиртних напоїв, на нього не поширюються заборони на рекламу і інші обмеження. І це не дивлячись на те, що за останні роки вміст алкоголю в деяких сортах досяг 14 % (що відповідає винам за змістом спирту). За часів СРСР вміст алкоголю в пиві коливався в межах від 2,8 % (у «Жигулівському») до 3,5 % (у «Московському»).

     Абсолютно незрозуміло, чому спиртні напої розділяють на більш шкідливі й менш шкідливі. Людей просто одурманюють казками про користь і нешкідливість смертоносної отрути. Це необхідно негайно припинити.
 
 
 
НАРОДНИЙ  ОГЛЯДАЧ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Просмотров: 962 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 2
2 gaidamaky  
0
да ти пий собі на здоров я, друже Патріоте biggrin

1 Патриот  
-1
Дурниці передруковуєте хлопці - Україна на останньому місці в Європі по споживанню пива, і на першому по споживанню горілки (крім Росії, звичайно).

Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz