Вівторок, 23.04.2024, 22:35
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Серпень » 28 » Комітет Оборони Одеси: Рух об’єднає одеситів, яким не байдужа доля свого міста...
Комітет Оборони Одеси: Рух об’єднає одеситів, яким не байдужа доля свого міста...


     В ході презентації одним з координаторів руху Івановим Ігорем було озвучено основну мету та принципи діяльності нового громадського руху «Комітет Оборони Одеси», зокрема те, що : «Рух об’єднає одеситів, яким не байдужа доля свого міста та країни, які виступають проти агресивної зовнішньої політики Росії та Румунії – що розколюють наш народ, і готують грунт для сепаратних експериментів на зразок Молдови та Грузії.

     Такі організації як Антіфа, Родіна та інші практикують расові, етнічні та міжконфесійну нетерпимість, про це свідчить неприховані випади керівників цих структур проти української державності, народу, та окремих церковних конфесій на території нашої країни. Також на прикладі з ринком «Північний» видно, що деякі політичні сили, заради політичних дивидентів штучно провокують ворожнечу в одеській громаді, доводячи її до кровопролитних сутичок. На підтвердження того, що я не є голослівний згадаю рішення міської ради №4434-V від 07.07.2009р. «Про міри по протидії проявам фашизму, нацизму, ультра націоналізму в місті Одесі», а також моніторинг організацій, що був оприлюднений громадськості на предмет загрози розповсюдження профашистської ідеології серед підростаючого покоління. Отож, проблема нетерпимості в Одесі існує! А ми в свою чергу, всіма доступними нам засобами, будемо боротися з цими ганебними явищами на території Одещини Та це не весь перелік завдань за для яких було створено наш рух. Ми виступаємо за побудову громадянського суспільства, розвиток демократії, збереження іміджу міста як толерантного. Також наш рух буде висвітлювати соціальні, економічні та екологічні проблеми міста, і шукати шляхи їх вирішення. Хочу наголосити на тому, що «Комітет Оборони Одеси» в своїй діяльності буде використовувати лише методи ненасильницького спротиву.»

Також ним було піднято питання про діяльність антидержавних проросійських груп в Одесі, які вийшли за межі маргінального поля, про створення ними цілої мережі структур, які чітко позиціонують себе проти незалежної української держави. У промові було згадано і про рішення міської ради №4434- V від 07.07.2009р. «Про міри по протидії проявам фашизму, нацизму, ультра націоналізму в місті Одесі», яке «Комітет Оборони Одеси» цілком підтримує та зобов’язався втілювати в життя та доносити результати до відома громадян міста. Він заявив що : «Віднині розвіяно радянський міф щодо героїв-Потьомкінців, і нарешті вони увійдуть до пантеону українських героїв.

     Ще одним з координаторів руху Гуцалюком Сергієм було наведено ряд історичних знакових подій, в яких висвітлені об’єднання одеситів у різні часи проти спільної біди. Він зазначив що цей громадський рух буде використовувати найкращі традиції об’єднань одеситів задля покращення життя і побуту громадян міста і країни в цілому, а також відновлення історичної справедливості, розвінчування придуманих історичних міфів.

     Після офіційної частини, в знак подяки та пам’яті героям – Потьомкінцям активістами руху було наліплено тризуб та покладено букет квітів до однойменного пам’ятнику.


26 серпня 2009 року

Прес-служба громадського руху «Комітет Оборони Одеси»

Мусяк Володимир


Тел. +38 093 892 46 43
e-mail:
komitet.odessa@gmail.com
komitet.odesa@gmail.com


 
 




 
 




 

 

 


 
 




 

 

 


 
 




 

 

 





 

 

 


Просмотров: 1265 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 4
4 dreamandgrow  
0
I ever seen...

3 ещё один одессит )  
0
что опять румыны наступают? И наверное с немцами и их союзниками галичанами. Опять поднимется русский народ и сметёт всю эту нечисть с нашей святой Руси.

2 одессит тоже ))  
0
а что такое Тризуб?

1 Одессит  
0
А как так получилось, что контактный телефон сопас с телефоном одесского отделения Тризуба? )))

Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz