Четвер, 28.03.2024, 16:47
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Квітень » 9 » Безграмотний редактор просив Азарова зобов`язати Львів "перестати диктувати нам, якою мовою розмовляти"
Безграмотний редактор просив Азарова зобов`язати Львів "перестати диктувати нам, якою мовою розмовляти"

Одеська міськрада відхилила проект звернення на адресу Кабінету міністрів, підготовлений від імені депутатської більшості міськради членом фракції «Родина» Григорієм КВАСНЮКОМ у зв`язку з виявленими в тексті цього документа ...14 граматичними й стилістичними помилками.
 
Як передає кореспондент УНІАН, депутат Г.Кваснюк, який є також редактором газети міськради «Одесский вестник», виступив сьогодні на сесії з ініціативою — запропонувати Кабміну заборонити деяким органам місцевого самоврядування «витрачати кошти місцевих рад на героїзацію нацистських посібників".
 
Уточнюючи в своєму виступі, що він має на увазі героїзацію воїнів УПА, Г.Кваснюк заявив: "Я не збираюся звертатися до депутатів Львівської обласної ради. Але я хочу, щоб Кабінет міністрів України зобов`язав їх перестати диктувати нам, якою мовою розмовляти і як виховувати наших дітей...".

Проте депутат міськради від Партії регіонів Олексій Косьмін заявив, що в тексті звернення виявлено 14 граматичних і стилістичних помилок, після чого запропонував зняти питання з порядку денного. За це проголосували 88 депутатів.

Як повідомляв УНІАН, напередодні 5 сесії міськради ряд керівників громадських і політичних організацій Одеси звернулися до генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою притягти до кримінальної відповідальності Г.Кваснюка за протиправні діяння, спрямовані на розпалювання атмосфери «нетерпимості й напруженості в суспільстві й розпалювання ворожнечі» між людьми за національною ознакою.

Експрес
 
 
для тих, хто полюбляє творчість Григорія:
 

Просмотров: 997 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz