Понеділок, 29.04.2024, 15:38
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Вересень » 30 » Білоруська опозиція загрожує партизанською війною Росії
Білоруська опозиція загрожує партизанською війною Росії
Опозиційні білоруські молодіжні лідери Євгеній Афнагель і Дмитро Дашкевич звернулися з відкритим листом до ватажка кремлівського режиму Медведєва у зв'язку із проведенням на території Білорусії військових маневрів Росії за назвою «Захід - 2009». У листі, зокрема вказується:

«Зараз на території нашої країни проходять військові навчання «Захід - 2009». У них бере участь більше 6000 російських військовослужбовців. Уперше за всю історію існування незалежної Білорусі в її межах перебуває така кількість іноземних солдатів.

Присутність такої кількості російських солдатів на території Білорусії неприпустимо і може бути погрозою незалежності нашої країни.

Політика Росії відносно нашої країни не змінюється протягом багатьох століть.

Ні росіянські царі, ні більшовики не розглядали нашу країну як незалежну державу, не поважали її традиції у суверенітет. Ваш попередник на пості пропонував включити Білорусь до складу Росії.

Продовження такої політики ми спостерігаємо у сьогодні.

У своїй статті ви пишете, з якими викликами зіштовхується Росія. Це вікова економічна відсталість, хронічна корупція, алкоголізм, неконкурентоспроможність російських товарів на світовому ринку.

З кожним роком кількість жителів Росії зменшується. Практично в кожному регіоні існує безліч проблем - від невиплат зарплат і пенсій до міжнаціональних зіткнень.

При цьому Ви вважаєте потрібним витрачати величезні засоби на проведення безглуздих з військової точки зору навчань і підтримку диктатури в Білорусі.

Уведення російський військ на територію нашої країни на тлі перерахованих вище внутрішніх проблем Росії є помилкою, що може привести до непередбачених наслідків.

Ми, білоруси, - терплячий і дружелюбний народ, що з повагою ставиться до всіх своїх сусідів. Однак, ми, також любимо волю у готові боротися за неї. Не будите в білорусах партизанів!».


 
 ДЖЕРЕЛО
 
 
 
 



Просмотров: 928 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz