П`ятниця, 19.04.2024, 18:13
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Лютий » 16 » Будівництво паркану в "Чорноморської Рив'єрі"
Будівництво паркану в "Чорноморської Рив'єрі"

На думку нашої організації, цей паркан буде обмежувати доступ громадян до лісосмуги біля житлового містечка "Чорноморська Рив’єра” у с.Фонтанка. По нашим даним, ця лісосмуга є невід’ємною частиною ландшафтного заказнику «Лузанівський ліс» в межах Фонтанської сільської ради, та знаходиться у віданні ДП "Одеське лісове господарство”.


Нам стало відомо, що приблизно 6.02.2011р. пан Михайло Партикевич, який звичайно представляє інтереси ТОВ "Берег-Сервіс”, провів "громадські слухання” з мешканцями житлового містечка «Чорноморська Рив’єра» за адресою с.Фонтанка, пров.Травневий. На цій зустрічі були присутні директор КП «Чорноморська Рив’єра» Б.Їжаковській, депутат Фонтанської сільської ради І.Ліб, чотири голови ініціативних груп ОСББ, мешканці містечка.
 
 
Пан Михайло Партикевич переконував присутніх про необхідність наведення порядку на території лісосмуги, таким чином пояснив свою мету про будівництво паркану. Далі Партикевич проінформував мешканців житлового містечка «Чорноморська Рив’єра» про згоду на будівництво паркану з відповідною організацією. Уточнити, яка організація вела будівництво, і хто надав їй право на здійснення цих заходів, не вдалося.

У ГО "Єдина Фонтанки” є підстави вважати, що будівництво паркану на землях ландшафтного заказника здійснювала ТОВ "Берег-Сервіс”. Тому ми зв’язалися з паном Михайло Партикевичем по телефону та запросили надати документи, на підставі яких здійснювалося будівництво. Таких документів надано не було. На теперішній час будівництво припиненню, але стовпи для паркану не прибрані.

У ГО "Єдина Фонтанки” є підстави вважати, що будівництво паркану на землях ландшафтного заказника обмежує конституційні права громадян України, а саме право на відпочинок, право на безпечне для життя і здоров'я довкілля, тощо. Дивно, але це незаконне будівництво паркану відбувалося у 5 метрах від будинку голови Фонтанської сільської ради Мовчана Віктора Олександровича.

Крім того, нами виявлений об’єкт будівництва, який має ознаки незаконного. Це недобудований будиночок біля дороги Одеса-Южний при в’їзді в «Чорноморська Рив’єра». Згідно реклами на ньому, він може належати до КП «Чорноморська Рив’єра» (директор - Їжаковський Б.)

По даним порушенням нами направлені листи у відповідні органи. ГО «ЄФ» продовжує розслідування по цих фактах, ми будемо інформувати громадськість про хід розслідування далі.

$IMAGE9$

Просмотров: 1066 | Добавил: Zigangirov_Oleg | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz