Понеділок, 29.04.2024, 02:49
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Грудень » 15 » Чи допоможе Президент одеситам навести лад в місті?
Чи допоможе Президент одеситам навести лад в місті?
Громадський рух «Комітет Оборони Одеси» сьогодні звернувся до Президента України Віктора Ющенка із закликом захистити одеситів від штучного загострення ситуації в місті Одеса, яка вигідна окремим політикам.
 
Звернутись до Гаранта представники Комітету вирішили з нагоди сьогоднішнього візиту Віктора Ющенка до Одещини.
 
«Громадський рух «Комітет Оборони Одеси» від імені одеситів звертається до Вас, пане Президенте, як до Гаранта Конституції, з проханням вжити невідкладних заходів для того, щоб розв'язати критичну ситуацію, яка склалася на Одещині і може призвести до різкого підвищення суспільної напруги та дестабілізації міжнаціонального спокою у багатоетнічному та багатокультурному регіоні нашої країни.
Також ми звертаємось до Вас з проханням захистити одеську громадськість від антизаконної діяльності окремих політиків, а також посприяти тому, щоб повернути нашому місту мир, злагоду, спокій, толерантність, чим завжди славилась Одеса. Також, ми просимо посприяти та вжити заходів проти осіб, котрі навмисно дестабілізують громадський спокій в місті та в українському суспільстві в цілому», - йдеться у зверненні.
Представники «Комітету Оборони Одеси» також наголосили на тому, що частина одеських ЗМІ сьогодні опинились втягнутими в брудну політичну боротьбу та використовуються політиками-власниками як інструмент для здобуття влади. А частина одеських журналістів замість того, щоб чесно виконувати свої професійні обов’язки, змушені обслуговувати приватні інтереси своїх роботодавців «Прикладом цього є підконтрольний Ігорю Маркову телеканал «АТВ», який щодня впроваджує ненависть до української Держави, провокуючи громадян на пряме протистояння між собою та, пропагуючи повне нехтування влади та законів.
Подібним чином сьогодні використовується й надумана ситуація навколо телеканалів «АРТ» та «ГРАД». Власник цих каналів, народний депутат Олексій Костусєв не зміг придумати нічого кращого ніж розпочати свою передвиборчу боротьбу за посаду Одеського міського голови з інсинуації інформаційного скандалу навколо так званих «утисків свободи слова».
 
Використовуючи свої медійні ресурси та експлуатуючи своїх працівників, пан Костусєв намагається роздути на всю країну конфлікт, якого насправді не існує», - йдеться у зверненні.
 
Просмотров: 939 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz