Четвер, 02.05.2024, 08:39
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Жовтень » 7 » «Депутати мають служити нам, а не ми їм» - одесити
«Депутати мають служити нам, а не ми їм» - одесити
    «Сьогодні ми тут зібралися для того, щоб звернутися до депутатів міської ради з вимогою припинити спекуляції різними неіснуючими проблемами, та зайнятися вирішенням реальних проблем міста та населення» - такими словами розпочав свій виступ один з лідерів «Комітету Оборони Одеси» Ігор Іванов під час проведення пікетування під стінами міської ради 7 жовтня.

    Нагадаємо, що 7 жовтня 2009 року в Одесі проходило пленарне засідання ХVІІІ сесії Одеської міської ради, під час якої громадським рухом «Комітет Оборони Одеси» було організовано акцію протесту. Одесити, які прийшли на цей захід, підтримали позитивні зміни, які відбулися в місті завдяки плідній праці мера Одеси та його команди.

    «Тільки завдяки нашій владі, ми маємо можливість працювати, і не просто працювати, а дуже оперативно, якісно і професійно. Адже тільки при нинішній владі було вирішено питання апаратури для нашого опікового центру. Завдяки цій придбаній апаратурі зараз ми можемо надати допомогу як дорослим, так і дітям. До речі, такої апаратури як у нас немає навіть в Києві» - заявила, під час свого виступу, Марина Брусніцина, працівник Одеського міського опікового центру.

    Також на заході виступив і голова молодіжної організації «Асоціація молодіжного дозвілля та спорту» Віталій Свічинський: «Я дуже радий бачити тут стільки людей, які прийшли виступити проти фашизму, популізму, хабарництва, політичних інтриг, байдужості чиновників, та багатьох інших негативних явищ в нашій міській раді. Навіть не дуже сприятлива погода не змогла зупинити людей, які захотіли звернутися до депутатів Одеської міської ради. Я звертаюся до вас – одесити, я прошу вас, не дайте себе ввести в оману, не дайте політикам замилити вам очі штучно створеними проблемами, вимагайте вирішення ваших реальних проблем». Один з співзасновників «Комітету Оборони Одеси» Сергій Гуцалюк додав: «Деякі політики не шкодують ніяких грошей на свій власний піар, купують собі телеканали, наймають першокласних журналістів, зомбують, зіштовхують людей між собою у протистояння. Краще б вони виконували свої передвиборчі обіцянки, або віддали б ці гроші на благочинство. Але ж ні, це їм не вигідно, вони краще витратять гроші на свою рекламу, на заробляння собі політичних дивідендів, аби забезпечити собі безбідне життя ще на один строк перебування у депутатському кріслі».

    Вагому допомогу надала і Марина Багрій-Шахматова, депутат одеської міської ради, фракція «Наша Одеса», член постійної комісії міськради по науці та просвітництву. Вона виступила перед одеситами з подякою за їх політичну активність та небайдужість. Після свого виступу вона пішла на сесію міської ради, де зачитала звернення жителів Одеси до депутатів міськради.

   Після виступу, кожен з виступаючих мав змогу пробити одну з повітряних кульок. Праворуч від виступаючих були розташовані умовні проблеми міста та влади – чорні повітряні кульки з написами ганебних явищ нашого суспільства, які, після виступу, привселюдно пробивалися, що мало символізувати позбавлення міста від усілякою погані. А ліворуч висіли білі кульки з написами позитивних явищ, таких, які мають повсякденно застосовуватись у житті. Під кінець акції не залишилось жодної чорної кульки, їх всі було знищено, натомість білі кульки було запущено в Одеське небо.

 

 

Керівник прес-служби
громадського руху «Комітет Оборони Одеси»
Володимир Мусяк
Тел. +38 093 892 46 43
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Просмотров: 856 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz