Четвер, 25.04.2024, 11:08
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Вересень » 4 » Едуард Матвійчук особисто займеться підпалом машини Гуцалюка
Едуард Матвійчук особисто займеться підпалом машини Гуцалюка

Едуард Матвійчук особисто займеться підпалом машини Гуцалюка
 
Громадська ініціатива «Комітет оборони Одеси» вважає навмисний підпал автомобіля співкоординатора організації Сергія Гуцалюка тривожним сигналом початку гострої передвиборчої кампанії в Україні.

Ми глибоко обурені фактом навмисного підпалу автомобіля Сергія Гуцалюка, скоєного в ніч з 2 на 3 вересня в подвір’ї його будинку. Нічого іншого від маргіналів на кшталт Ігоря Маркова та людей, яких він обслуговує, активісти Комітету не очікували. Сергій Гуцалюк зарекомендував себе як принциповий правозахисник та активіст природоохоронного руху, який неодноразово виступав проти відверто антиукраїнської діяльності партії, очолюваної Ігорем Марковим та його кишенькових засобів масової інформації – «АТВ», «ТАЙМЕР», «РЕВІЗОР».

Ми заявляємо – цей випадок є кричущим прикладом радикалізації маргінальних одеських політиків, які для того, щоб захопити владу не зупиняться ні перед чим. Вчора вони били бабусь та молодих дівчат, сьогодні підпалюють автівки, що буде завтра?

Ми глибоко переконані – хід розслідування справи буде тестом для правоохоронних органів та виконавчої влади в регіоні. Якщо розслідування по гарячих слідах не буде завершено – буде зрозуміло, що правоохоронні органи не зацікавлені підтримувати правопорядок в нашому місті.

Ми звертаємо увагу – Сергій Гуцалюк не бізнесмен, не має ворогів за своєю професійною діяльністю. Його природоохоронна, громадська та правозахисна діяльність були приводом для підпалу. Те, що автомобіль зайнявся і всі чотири колеса вигоріли миттєво, свідчить про чітко спланований та добре організований акт розправи над громадським діячем.

Ми наголошуємо – логіка поведінки людей, близьких до Ігоря Маркова наводить на підозри, що саме вони організували підпал. В першу чергу правоохоронці повинні перевірити цю версію. Погрози на адресу не тільки Сергія Гуцалюка, але й журналістів та інших громадських діячів, що так чи інакше виступали проти Маркова та людей, яких він обслуговує, звучали неодноразово. Якщо підтвердиться, що в організації підпалу дійсно замішані представники партії «Родина» - це повинно стати приводом для закриття злочинної організації.

Ми вважаємо, що підпал автомобіля Сергія Гуцалюка – не тільки шантаж цього громадського діяча. Це сигнал початку брудної передвиборчої кампанії в Україні. Це виклик суспільству, намагання загнати в підпілля будь-яке інакомислення в країні, спроба відлякати громадськість від активної участі в передвиборчій кампанії.

Ми вимагаємо від голови Одеської обласної державної адміністрації та керівника обласної організації Партії регіонів Едуарда Матвійчука взяти розслідування даної резонансної справи під особистий контроль і прокоментувати факт підпалу – адже він до цього завжди використовував подібні інформаційні приводи. 

Ми офіційно заявляємо – Комітет оборони Одеси буде продовжувати відстоювати свої принципові позиції і боротись з випадками нетерпимості та розпалювання міжнаціональної ворожнечі в місті, які інспіруються Ігорем Марковим та його покровителями.

Керівник прес-служби
громадського руху «Комітет Оборони Одеси»
Володимир Мусяк Тел. +38 093 892 46 43
Email: komitet.odesa@gmail.com 
Сайт: www.oborona.odessa.ua

Просмотров: 826 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 1
1 Darvin  
0
Yours is a clever way of thnkiing about it.

Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz