Понеділок, 29.04.2024, 11:14
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Січень » 15 » Юрій Збітнєв: Відновлення порядку в Україні залежить від нас
Юрій Збітнєв: Відновлення порядку в Україні залежить від нас
Юрій Збітнєв - Голова політради
Української Національної Громади, лідер партії «Нова Сила»,
голова оргкомітету Суверенних Конституційних зборів України
 

Голова політради Української Національної Громади, лідер партії «Нова Сила», народний депутат Верховної ради 1 скликання Юрій Збітнєв заявив, що вибори оголили кардинальні протиріччя між торгівельно-експортним і торгівельно-імпортним капіталом, яскравими представниками яких є Віктор Янукович і Юлія Тимошенко.

За його словами, представники банківського сектору терплять фіаско, і свою боротьбу Сергій Тігіпко, Арсеній Яценюк і Віктор Ющенко зосередять за третє місце у виборчих перегонах. Крім того, Збітнєв висловив думку, що в другому турі президентських виборів більше організаційного ресурсу у лідера опозиції Віктора Януковича, чим у його найближчого суперника Юлії Тимошенко. "Проте це буде «пірова перемога», оскільки у переможця не буде ні фінансових, ні організаційних ресурсів вирішити інфраструктурні, системні і соціальні проблеми, що стоять перед країною", - упевнений політик.

Збітнєв прогнозує відхід після виборів деяких олігархів з політичної сцени. На його думку, великі проблеми виникнуть у фінансових імперій Ігоря Коломойського і Дмитра Фірташа, які більше не зможуть співробітничати з державою заради збереження певних преференцій для своїх бізнес-імперій. Політик упевнений, що бюджетні міни закладені урядом Юлії Тимошенко і друга хвиля кризи змусять крупний капітал переглянути своє ставлення до політичної системи країни. "Не виключено, що рішення питання знаходитиметься в квазіправовому полі через механізм конституційних зборів і виборів нового президента", - заявив він.

Збітнєв також підкреслив, що ця виборча кампанія остаточно дискредитує владу і стане основою для виникнення в країні жорстких авторитарних тенденцій. "На жаль, ми стали на дорогу латиноамериканських країн і пройдемо його повністю - від хаосу до диктатури. Економічна ситуація вимагатиме швидких і жорстких рішень, а при існуючій системі це забезпечити неможливо". За його словами, сьогодні очевидно, що політики, які претендують на владу, некомпетентні і представляють небезпеку не лише для України, але й для сусідніх держав.

Крім того, Юрій Збітнєв відзначив, що більшість кандидатів не пропонують конкретних рішень, а узяли на озброєння риторику опозиціонерів і обливають брудом політичних суперників. "Якщо факти злочинів, озвучені в ході вибіркової кампанії, - правда, то всі претенденти мають бути в наручниках, а роль ЦВК має виконувати Генеральна прокуратура", - сказав політик. Він також підкреслив, що ця кампанія є найцинічнішою в плані використання неконтрольованих засобів. По словами Збітнєва, ЦВК вже підтвердила факт використання державних ресурсів у виборчих кампаніях Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко, а Віктор Янукович використовує ресурси крупного капіталу і засоби місцевих бюджетів.

За словами Юрія Збітнєва, ця президентська кампанія свідчить про безповоротне руйнування нинішньої держави. "Що приведе до відновлення порядку в країні – державний переворот, зовнішнє управління чи конституційні збори – залежить від нас", – резюмував політик.
 
 
 
Народний оглядач
Просмотров: 1084 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz