Субота, 04.05.2024, 22:21
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Вересень » 18 » «Комітет Оборони Одеси» запропонував допомогу Ігорю Маркову
«Комітет Оборони Одеси» запропонував допомогу Ігорю Маркову

«Комітет Оборони Одеси» ініціює громадський розшук екс-депутата одеської міської ради, лідера недійсної партії «Родина» Ігоря Маркова» - саме такими словами розпочав прес-конференцію один з лідерів «Комітету Оборони Одеси» Сергій Гуцалюк, яка пройшла 15 вересня 2009 року у інформаційному агентстві «Контекст-Причорномор`я», де було оголошено про початок громадського розшуку лідера забороненої партії «Родина» Ігоря Маркова.

 «З огляду на те, що наша система судочинства та правоохоронна система мають властивість інертності – наш громадський рух «Комітет Оборони Одеси» оголошує громадський розшук Ігоря Маркова. Він полягає в тому, що ми будемо, і вже почали, звертатися до громадських організацій України, Російської Федерації, Молдови, Придністров’я, і взагалі до всієї Європи з проханням допомогти у розшуку цієї людини, яка у нас в державі підозрюється у скоєнні певних злочинів» - пояснив співкоординатор ГР «Комітет Оборони Одеси» Сергій Гуцалюк.

Сергій Гуцалюк додав, що: «Також ми будемо звертатись до правозахисних організацій у Російській Федерації, бо, за останніми даними, Ігор Марков перебуває саме там, будемо звертатися до детективних агентств України, Російської Федерації та всього світу».

«Справа в тому, що деякі засоби масової інформації, які підконтрольні партії «Родина», та безпосередньо Ігорю Маркову, зображують це питання як «справа про якусь розбиту губу», але у нас є відеозаписи, як насправді це виглядало» - зазначив Сергій Гуцалюк, активіст громадського руху «Комітет Оборони Одеси».

«Якщо Ігор Марков добровільно здасться до правоохоронних органів, які його розшукують – ми обіцяємо йому повний громадський контроль, з боку нашої організації, за ходом справи. Ми звернемось до суддів із проханням пом’якшення покарання, беручи до уваги добровільну явку та співпрацю зі слідством» - пообіцяв Сергій Гуцалюк.

В свою чергу на прес-конференції розповіла як все насправді відбувалося 2 вересня 2007 року Надія Содоль – людина, яка особисто була там, людина, у якої під час цього побиття постраждав її чоловік та син: «Я, мій син і чоловік були присутні на цій акції, яка носила абсолютно мирний характер. Це мого чоловіка вдарив особисто Ігор Марков, коли підійшов туди зі своєю охороною, просто вдарив кастетом по голові, і одразу сховався за спини своїх охоронців».

«Коли мій син намагався захистити свого батька – його скрутили і кинули на землю охоронці Ігоря Маркова» - додала пані Надія.

«Всі кажуть що ці два роки ми нікуди не зверталися з цього приводу, але у мене є відповіді з Генеральної Прокуратури, перша відповідь датується 21 вересня 2007 року, а перший лист від МВС датується 21 листопада 2007 року, де мої син та чоловік визнані потерпілими у цій справі» - пояснила Надія Содоль.

Також пані Надія Содоль звернулася до Ігоря Маркова через ЗМІ зі словами: «Ігор Олегович, звичайно не тяжко бути героєм, коли приходиш з охороною і б’єш людей, які в іншій ваговій категорії, а тепер, коли прийшов час відповідати з скоєне – ви просто ховаєтесь. Треба бути чоловіком, і відповісти перед законом за здійснене».

Підсумовуючи сказане на прес-конференції, інший лідер ГР «Комітет Оборони Одеси» Ігор Іванов сказав: «Я хочу продовжити традицію відеозвернень, започатковану президентом Російської Федерації Д. Медведєвим, і звернутися до нього із закликом – щоб він не ганьбив себе, досить переховувати наших злочинців у себе на території, таких як Боделан, Бакай, і недавно доданого до цього списку Ігоря Маркова. Я прошу вас не напружувати і так складних відносин між Російською Федерацією та Україною».

«А також, на останок, хочу оголосити, що ГР «Комітет Оборони Одеси» буде створено відкритий банківський рахунок, куди всі охочі громадяни міста Одеса, і не тільки, люди, яким небайдужа ця ситуація, зможуть перераховувати гроші, хто скільки зможе, а потім ці гроші, як винагорода, підуть тим людям, хто надасть інформацію, яка допоможе затримати Ігоря Маркова» - такими словами закінчив прес-конференцію співкоординатор ГР «Комітет Оборони Одеси» Ігор Іванов.

 

Керівник прес-служби громадського руху «Комітет Оборони Одеси»

Володимир Мусяк
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Просмотров: 919 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz