Четвер, 02.05.2024, 11:17
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Жовтень » 7 » Надія Яшан: втілюється в життя чийсь жорстокий сценарій по знищенню України!
Надія Яшан: втілюється в життя чийсь жорстокий сценарій по знищенню України!

       Сьогодні, 7 жовтня 2009р. в Одесі відбувся мітинг, присвячений миру й злагоді, любові, толерантності, об’єднанню всіх одеситів проти популізму, фашизму, брехні, розпалювання ворожнечі в місті. На мітингу були присутні представники різних політичних і громадських організацій, а також ті одесити, які вважають неприпустимими роботу деяких депутатів міськради.

 

На мітингу виступила і голова міської організації НРУ – Надія Яшан.

 

Зокрема, вона наголосила:

 

Сьогодні представники 5-ої колони намагаються ще сильніше затягнути зашморг над Україною. Різні акції, провокації, які все частіше й частіше сколихують одеситів. Може це випадковість? А може це втілюється в життя чийсь жорстокий сценарій по знищенню України? Чому саме Одеса? Так, тут живе багато російськомовних людей, але це зовсім не означає, що вони хочуть бути придатком Росії. 5-та колона вирішила діяти саме зараз, коли нас ламає всесвітня криза, коли серця охоплює зневіра. Саме в такий нелегкий час найлегше нанести удар, можна навіть знищити. Чи не це вони намагаються зробити?

 

            Постійне зомбування людей з деяких одеських українофобських телеканалів – справжня інформаційна війна! Сьогодні вони намагаються усунути Наталію Олександрівну Чайчук з посади начальника управління внутрішньої політики міста. Стільки наметів розкидано по місту, де щодня збирають проти неї підписи, щодня агітують проти. Скільки витрачається грошей на боротьбу з жінкою! Чи може вона порушила закон? Ні! Тому, що вона дуже любить Україну, любить Одесу. Саме через  любов і працю на благо України.

Загальновідомий факт: любов перемагає ненависть. Вони ненавидять –  вони програють.

         

           НРУ – проти звільнення Наталії Олександрівни! Закликаємо сьогодні всіх: не піддавайтесь на провокації. Не піддавайтесь моральному отруєнню – зомбуванню  «проквашених» телеканалів. Будьте гідними і любіть свій народ! Думайте про те, що сьогодні нас усіх може зблизити, а не про те, які різні люди на сході і заході, на півдні і півночі України!

 

         Давайте, не будемо їх тішити –  не будемо сваритися між собою, бо саме цього вони й прагнуть! Слухайтеся свого серця!  Любіть свою державу. Не забувайте, матір – не вибирають. Її можна тільки зробити щасливою або нещасною. Давайте всі разом зробимо Україну щасливою. І наостанок –  словами поета Володимира Сосюри:

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!

 

Прес-служба Одеської міської організації НРУ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Просмотров: 1089 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz