Четвер, 25.04.2024, 14:29
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Грудень » 27 » Народний депутат Андрій Парубій звернувся до силовиків
Народний депутат Андрій Парубій звернувся до силовиків

Депутат Верховної Ради України Андрій Парубій звернувся до Міністра внутрішніх справ України Віталію Захарченко та Генпрокурора Віктора Пшонки з приводу бездіяльності силовиків в плані розслідування систематичних переслідувань громадського діяча , отамана Чорноморського Гайдамацького Зєднання - Сергія Гуцалюка.

«2 вересня 2010 близько 1,00 ночі було здійснено підпал автомобіля С. Гуцалюка, який знаходився в декількох метрах від будинку його батька, в якому він проживає з сім'єю безпосередньо під лінією газопостачання. 21 грудня 2010 близько 2,30 ночі було скоєно замах на життя С. Гуцалюка і його сім'ї - невідомі особи намагалися за допомогою пляшок із запальною сумішшю підпалити будинок його батька, в якому він проживає з сім'єю, у той час коли він і його сім'я там спали.

За цими фактами було порушено кримінальні справи. Крім того, я як народний депутат України направив депутатське звернення до Генпрокурора України В. Пшонці від 22 грудня 2010 «Про спробу підпалу будівлі громадського діяча р. Одеса Сергія Гуцалюка 21.12.2011 г », -. Сказано в депутатському зверненні.

«5 квітня 2011 у програмі «Правда», її ведучий, депутат Одеської міськради від партії «Родина», головний редактор міської муніципальної газети «Одеський вісник» Григорій Кваснюк в ефірі телеканалу «АТВ» без згоди С. Гуцалюка поширив його домашню адресу і номер домашнього телефону. Тим самим Г. Кваснюк проігнорував норми ст. 32 Конституції України, ст. 23 Закону України «Про інформацію», ч. 2 ст. 14, Закон України «Про захист персональних даних» та ст. 8 Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ратифікована Законом № 475 \ 97-ВР від 17.07.1997 року). З приводу цього факту С. Гуцалюк звернувся до Одеської міської прокуратури та Нацради з питань телебачення і радіомовлення із заявою від 12 квітня 2011 Наскільки мені відомо, розслідування за фактом поширення персональних даних проводилося, але ніхто відповідальності за порушення права на захист персональних даних не поніс. Крім того, С. Гуцалюк періодично отримує погрози фізичної розправи на свою адресу від невідомих через мережу Інтернет », - заявляє Парубій.

Депутат вважає, що «є підстави пов'язувати загрози, напади і гоніння в ЗМІ С. Гуцалюка з його суспільно-політичною діяльністю, в тому числі через судові справи проти партії «Родина» і Одеської міськради, де «Чорноморського гайдамацьке з'єднання», яке очолює С. Гуцалюк, є позивачем ».

«С. Гуцалюк систематично критикує нинішню міську владу Одеси за її антисоціальну і українофобську політику, в тому числі мера Одеси А. Костусєва і лідера проросійської партії «Родина», депутата міської ради І. Маркова. На сьогоднішній день не встановлені і не покарані винні у вчиненні протиправних дій щодо С. Гуцалюка і його сім'ї та майна протягом 2010 і 2011 р.р. Зокрема, не було розглянуто по суті і доведено до завершення справу про розголошення персональних даних С. Гуцалюка », - сказано в зверненні Парубія.

«Звертаю Вашу увагу, що С. Гуцалюк заявляє про реальну і безпосередньої загрози життю та безпеці його і його родини. У зв'язку з вищевикладеним, враховуючи суспільний резонанс події, керуючись статтею 16 Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Генпрокурора України та Міністра внутрішніх справ України в межах їх компетенції взяти розслідування інцидентів під особистий контроль і докласти всіх зусиль для встановлення та покарання винних », - підсумував депутат Верховної Ради.
Просмотров: 975 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 2
2 Sabbir  
0
A piece of ertoduiin unlike any other!

1 Jermajesty  
0
Posts like this brighten up my day. Thanks for tkanig the time.

Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz