Вівторок, 07.05.2024, 09:05
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Вересень » 29 » Народний Рух: Провокації неіснуючої партії "Родина" наберають ходу - що далі?!
Народний Рух: Провокації неіснуючої партії "Родина" наберають ходу - що далі?!
    29 вересня 2009 року біля Одеського окружного адміністративного суду відбулося пікетування. Громадськість Одеси вимагала, згідно Конституції України, закрити телеканал АТВ.
 

     Сьогодні мало відбутися слухання справи про позбавлення ліцензії цього телеканалу. Члени Народного Руху України разом з іншими демократичними організаціями прийшли підтвердити свою позицію з приводу порушення цим телеканалом Закону України про зловживання свободою слова. Нагадаю, що Національна рада з питань телебачення після перевірок зафіксувала порушення ст. 6 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”, зокрема, частини другої (заклики до насильницької зміни конституційного ладу України”, частини третьої (заклики до розв’язування війни, агресивних дій або їх пропаганди), частини дев’ятої (поширення інформації, яка порушує законні права та інтереси фізичних і юридичних осіб, посягає на честь і гідність особи).

     Сьогодні слухання не відбулось – захворів суддя. Зате представники неіснуючої партії "Родина" прийшли під стіни суду з провокаціями. Спочатку вони порвали плакати, потім зламали декілька прапорів, а далі почалися зовсім недитячі вибрики. Спочатку було запущено димову шашку, потім з'явився ніби із-під землі журналіст АТВ з окровавленою рукою. На запитання що сталося, він награно (що дуже кидалося в очі) сказав, що це зробили націоналісти. І чому саме націоналісти? І хто такі ті страшні націоналісти? Чому деякі з "родИнців", не знаючи що брехати, сказали, що то були грузини в масках(!). Потім пройшла така інформація, що у редактора телеканалу з автомобіля вкрали ноутбук. І це при тому, що кругом було багато міліціонерів. А з екрану буквально через півгодини лилася потоком нова брехня: " Націоналісти журналістові порізали руку, перерізали сухожилля, артерії, треба ампутувати руку…". Не треба бути великим психологом, щоб побачити у поведінці журналістки занепокоєння, чомусь бігали її
очі, обривала себе напівслові, говорила супротивні речі. Вона видала себе з потрухами – брехня!

     Нагадаю, що свою акцію представники партії "Родина" проводили вчора на Думській площі. Театралізоване дійство (апельсини, долари, похоронні вінки з надписами "Смерть оранжевим") проходило без участі тих страшних націоналістів. Чому провокації відбуваються тільки там, де з'являються АТВешники і "родинці"? Чому проливається кров тільки за їхньою участю? Чому тому хлопцеві совість позволила погодитися на те, щоб його скалічили? Чи гроші не пахнуть? Чи може зомбування настільки сильне, що люди не розуміють, що роблять?

Та Бог їм суддя – у кожного своя доля.
От тільки Україна у нас – одна на всіх!



Прес-служба Одеської міської організації Народного Руху України

Просмотров: 873 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz