П`ятниця, 26.04.2024, 15:13
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Квітень » 5 » <<Наша Україна>> стала на захист соціальних прав одеситів
<<Наша Україна>> стала на захист соціальних прав одеситів
Голова політради партії <<Наша Україна>> Валентин Наливайченко, перебуваючи в Одесі, засудив намагання місцевої влади закрити соціальні їдальні фонду соціального захисту <<Ветеран>>, де вже 20 років безкоштовно харчуються малозабезпечені категорії громадян: ветерани війни та праці, інваліди, пенсіонери. Ветерани війни та праці у своїх заявах вимагають зупинити передачу міською владою ветеранських приміщень комерційним структурам, наближеним до оточення нинішнього міського голови.
 
     Наливайченко запевнив, що народні депутати від <<Нашої України>> в парламенті виступлять на захист соціальних прав одеситів, підтримають роботу Віктора Станкевича та таких соціальних фондів, як <<Ветеран>> в Одесі, направлять депутатські запити до Президента та прем'єр-міністра України. <<Ми будемо вимагати від влади адресної допомоги всім, хто її потребує, вимагати від міністерства соціальної політики і прем'єра адресної підтримки нашим ветеранам та пенсіонерам. Ми також підтримуємо ініціативу фонду соціальної допомоги <<Ветеран>> щодо забезпечення ліками людей, які сюди звертаються>>, - підкреслив голова політради <<Нашої України>>.
 
     <<Ми хочемо захистити справу, якою насправді саме влада повинна опікуватися. Це обов'язок місцевої влади - бути тут, захищати людей, ремонтувати ці приміщення, надавати пільги в оподаткуванні, комунальних платежах і оренді>>, - зазначив Наливайченко.
 
     <<На жаль, міська влада, замість того, аби підтримувати людей, не тільки нічим не допомагає, а в ультимативній формі закриває такі установи. Вони так і не зрозуміли своєї відповідальності. Відірваність влади від людей настільки велика, що вони навіть не знають про існування таких мереж і таких людей>>, - констатував голова політради <<Нашої України>>.
 
     <<Наша Україна>> в парламенті разом з іншими опозиційними політичними силами виступить на захист всіх соціальних установ нашої держави, вимагатиме від уряду цільового фінансування та пільг для установ, які працюють щоденно для наших ветеранів, пенсіонерів та інвалідів>>, - наголосив Валентин Наливайченко.
Просмотров: 884 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz