Субота, 20.04.2024, 10:35
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Грудень » 21 » Невідомі хотіли спалити будинок гайдамацького отамана
Невідомі хотіли спалити будинок гайдамацького отамана
У будинок лідера отаману козацького товариства "Чорноморське Гайдамацьке З*єднання" Сергію Гуцалюку кинули пляшки із запальною сумішшю. Злочин було скоєно в ніч з 20 на 21 грудня. Отаману пощастило - пляшки не розбилися.
 
«Близько трьох годин ночі почув удари, спочатку об газову трубу, а потім об стінку і дах мого будинку. Я живу в приватному секторі. Поява тут чужої людини не може пройти непомітно. Сильно гавкала собака в моєму дворі й у сусідів.

Вночі я вийшов у двір з ліхтариком, але нічого підозрілого не знайшов. Тільки вранці я виявив у вікна дві пляшки із запальною сумішшю. Третя пляшка була кинута на дах і розбилася. Від удару на даху тріснув шифер. Це диво, що все не загорілося, ..

Я одразу викликав міліцію»,
- розповів в інтерв'ю одеським журналістам Сергій Гуцалюк,

Він назвав подію «справжнісіньким терором, розв'язаним відносно мене за активну громадську діяльність. Я вважаю це помстою. Спочатку спалили машину. Тепер вирішили спалити будинок, адже кидали пляшку у вікно будинку...
 
Я однозначно пов'язую ці всі події зі своєю громадсько-політичною діяльністю, зі своєю позицією громадянською відносно всіх питань, які нас турбують і в місті і в Україні взагалі. Це наша робота по охороні довкілля може бути, можливо це пов'язано з нашим протистоянням з партією «Родина», бо ми з ними судимося...

Я буду звертатися за захистом не тільки в українські, а й європейські правозахисні організації...
».
 
Нагадаємо, що у вересні нинішнього року невідомі спалили автомобіль громадського діяча Сергія Гуцалюка. Було порушено кримінальну справу. Організатори та учасники цього злочину до цих пір не знайдені. Сергій Гуцалюк також є керівником громадського руху "Комітет оборони Одеси"
 
  
Просмотров: 829 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 1
1 интернационалист  
0
Вот уроды , распоясались до предела , но я думаю , что от суда божьего не уйдут.

Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz