П`ятниця, 29.03.2024, 04:23
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2014 » Березень » 18 » Одесити вимагають люстрації / оновлено
Одесити вимагають люстрації / оновлено
Господа журналисты! внесите свою лепту в очищение новой, строящейся вертикали власти, помогите в распространении информации. Чем быстрее она попадёт в информационный эфир и дойдёт в открытую до Яценюка (ходят слухи, что Малин его кум), тем быстрее мы избавимся от одного из политических оборотней-коррупционеров!
 
        Ще поки шановні наші столичні представники влади!
 
 
 
      Ми, одесити, обурені призначенням нового керівника Державного агентства автомобільних доріг Маліна О.Л. Ви призначили на державну посаду людину, яка за своїми моральними якостями не може працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування України.
 
      Малін Олександр Львович у 2006 році балотувався до Одеської міської ради за списком кандидатів в депутати Політичної партії «Фронт змін». Після перемоги на  виборах Президента України Януковича В.Ф., а, відповідно, і призначення головою Одеської обласної державної адміністрації  Матвійчука Е.Л., у березні 2010 року втратив зв'язок з Політичною партією «Фронт змін» та був призначений заступником голови Одеської обласної державної адміністрації. Малін Олександр Львович, як член команди голови Одеської обласної державної адміністрації Матвійчука Е.Л. та Президента України Януковича В.Ф., виконував злочинні накази, спрямовані на формування корупційної системи вертикалі в Одеській області з метою незаконного збагачення. Крім того, в 2010 році балотувався до Одеської міської ради від Політичної партії «Партія регіонів» як член відповідної партії.  Таким чином, Малін Олександр Львович, проявив себе як особа з низькими моральними цінностями, втратив довіру громади міста Одеси та Одеської області.
В Одесі кожен знає цю людину як нечестивого чиновника, замішаного у різних корупційних схемах протягом його перебування на різних посадах в органах місцевого самоврядування та державної влади!
 
 
 
 
 
 
     Вважаємо це неприпустимим і вимагаємо термінового його звільнення з посади і покарання осіб, винних у лобіюванні його призначення на цю посаду. 
 
         Поки що з повагою, мешканці Одеси
 

 

Звернення за вимогою одеситів підготовлено 

службою захисту прав громадян Одеської народної ради

 

 
 
Просмотров: 6992 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz