Неділя, 05.05.2024, 22:01
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2009 » Листопад » 28 » Одеська «Свобода»: влада Одеси погрожує позбавити болгар приміщення за їхню підтримку націоналістів
Одеська «Свобода»: влада Одеси погрожує позбавити болгар приміщення за їхню підтримку націоналістів

26 листопада 2009 року голова Одеської обласної ради, «регіонал» Микола Скорик, коментуючи журналістам візит Олега Тягнибока, висловив своє здивування тим, що кандидат у Президенти України Олег Тягнибок вибрав Одесу відправною точкою у передвиборчому турі.

Пан Скорик зазначив, що Одеса не сприймає ідеї Всеукраїнського об’єднання «Свобода», й водночас обурився вчинком болгарської громади, яка надала Олегу Тягнибоку для зустрічі з одеситами Центр болгарської культури. Він нагадав їм про те, що це приміщення належить обласній раді, і вони не мають права без дозволу надавати його в оренду. Більше того, пригрозив болгарам розірвати з ними договір оренди, позбавивши їх приміщення.

У відповідь голова Одеської обласної організації ВО «Свобода» Павло Кириленко зауважив: «Що саме мав на увазі Скорик, згадуючи про фашизм і неприйняття одеситами ідей «Свободи», - незрозуміло. Раджу пану Скорику ознайомитись з нашими програмою і проектом Національної Конституції, де чітко вказано про пропорційне, відповідно до національного складу, представництво в органах виконавчої влади українців та представників національних меншин, що дуже актуально для нашого регіону. Подібні заяви якраз і створюють бар’єри в міжнаціональному спілкуванні, ведуть до розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

То хто насправді є фашистом в місті: ті, котрі хочуть дати можливість представникам національних меншин, відповідно до національного складу, бути представленими у владі, чи ті, котрі через підтримку кандидата в президенти від патріотичних сил хочуть позбавити болгарську общину національно-культурного центру?».

 

Просмотров: 878 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz