Середа, 24.04.2024, 06:18
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Вересень » 13 » Одеські козаки звернулись до губернатора, прокурора та головного міліціонера Одеської області
Одеські козаки звернулись до губернатора, прокурора та головного міліціонера Одеської області

Голові Одеської обласної державної адміністрації Едуарду Матвійчуку

Прокурору Одеської області
Ігорю Проценку

Начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеські Області
Михайлу Яцкову

 

Членів Асоціації козацьких товариств «СІЧ»

 

Звернення

В ніч з 2 на 3 вересня невідомими особами було скоєно підпал особистого автомобіля Сергія Гуцалюка (регіональний представник ініціативи «Оновлення країни», співкоординатор Комітету оборони Одеси, отаман Чорноморського гайдамацького з’єднання). Цей резонансний злочин є викликом громадянському суспільству м. Одеси та всієї України. Ми розцінюємо цей підпал як спробу вплинути на активну громадянську позицію Сергія Гуцалюка і вважаємо, що хід розслідування злочину стане показником ставлення державних структур до демократичних процесів в м. Одесі.

Сергій Гуцалюк відомий в Одесі як політичний діяч, що принципово виступає проти агресивних антиукраїнських сил. Він неодноразово робив гострі заяви щодо діяльності партії «Родина» та її керівництва, а також щодо відверто пропагандистських програм в ефірі контрольованого ними каналу «АТВ». 26 серпня 2009 року разом з іншими політичними діячами, він створив Комітет оборони Одеси, покликаний «мобілізувати громадськість Одеси для захисту конституційного ладу в місті».

Ще раніше Сергій Гуцалюк відзначився як керівник Чорноморського гайдамацького з’єднання – козацького формування, яке протягом останніх років вело активну культурно-просвітницьку та природоохоронну діяльність – зокрема, боротьбою проти незаконних піщаних кар’єрів на схилах Куяльницького лиману, яка нанесла багатомільйонний збиток державі і невиправний збиток навколишньому середовищу.

Підпал автомобіля однозначно свідчить – одеського політика напередодні місцевих виборів намагаються залякати через його активну громадянську позицію.

Просимо Голову Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука, прокурора Одеської області Ігоря Проценка, начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеські Області Михайла Яцкова як вищих керівників виконавчого та правоохоронних органів Одеської області, взяти під особистий контроль розслідування цього злочину.

2010.09.08

Просмотров: 837 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 3.5 |
Всего комментариев: 1
1 Sonny  
0
You really saved my skin with this ifonrmation. Thanks!

Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz