Вівторок, 30.04.2024, 07:15
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2010 » Січень » 25 » Одеські рухівці запобігли незаконному продажу частини узбережжя Чорного моря
Одеські рухівці запобігли незаконному продажу частини узбережжя Чорного моря
Влада села свідомо довела стан морських схилів до жалюгідного стану. За весь час жодної копійки бюджетних коштів не було витрачено на запобігання загрозі зсувів.

Відзначимо, що проект «берегоукріплення» передбачає крім укріплювальних робіт ще і побудову чергового котеджного селища для мільйонерів. Особливо цинічно ситуація виглядає у зв´язку з тим, що тепер місцева влада намагається шантажувати селян, примушуючи їх підписати згоду на здійснення «берегоукріплення». Мешканцям села добре відомо, яким чином комерсанти отримували всі необхідні документи, довідки і голоси депутатів Крижанівської сільської ради, тому виступають категорично проти цього рішення.

Останнім етапом у процесі варварського захоплення узбережжя повинні були стати громадські слухання проекту з громадою села.

Розуміючи, що цей проект ні за що не буде підтриманий односельцями, народні обранці в останній момент змінили час проведення зборів, маючи намір у такий спосіб завершити угоду з комерсантами «по-тихому».

Але підступним планам не судилося збутися: завдяки своєчасному втручанню активістів громади Крижанівки, Крижанівської ради молоді та заступника голови Одеської обласної організації Народного Руху України Віталія Свічінського незаконні збори було зірвано. Активними діями небайдужих людей вдалося запобігти ще одній спробі комерційних структур заволодіти територією пляжу.

Нагадаємо, що морське узбережжя Крижанівки - улюблене місце відпочинку багатьох одеситів і туристів, - вже майже розпродане. Всупереч законодавству України доступ до моря для звичайних громадян закрито.

«Народний Рух і далі буде стежити за ситуацією в Крижанівці. Ми зобов´язані зберегти прибережну зону як місце громадського відпочинку», - стверджує Віталій Свічінський.

Жителі Крижанівки звертаються до всіх українських ЗМІ з проханням про допомогу у поширенні інформації про свавілля місцевої влади.


Оперативна інформація за телефоном:
Прес-служба Одеської обласної організації Народного Руху України
067 556 0 665
Просмотров: 1075 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 5.0 |
Всего комментариев: 0
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz