Середа, 24.04.2024, 03:58
ЧОРНОМОРСЬКЕ ГАЙДАМАЦЬКЕ З`ЄДНАННЯ
Українець!
Оздоровлюйся!
Роби те, що любиш!
Тримайся за своїх!
Главная страница



| RSS
Меню сайта

Наш опрос
Начало » 2011 » Січень » 26 » Одеський даїшник назвав українську "тєлячою мовою" - Даїшнику загрожує покарання... (відео)
Одеський даїшник назвав українську "тєлячою мовою" - Даїшнику загрожує покарання... (відео)
Одеського даїшника, який не поважно поставився до державної мови, можуть покарати.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Департаменту ДАІ МВС.

"На даний час за цим фактом проводиться службова перевірка, в ході якої будуть з’ясовані усі обставини зазначеної події", - сказано в документі.

"У разі підтвердження наведених інтернет-виданнями фактів, інспектор ДАІ отримає відповідне покарання", - зазначається в повідомленні.

"Заходи дисциплінарного впливу будуть також вжиті до його керівників, які не забезпечили належну професійну підготовку старшого сержанта міліції", - додає прес-служба.

Раніше повідомлялося, що даїшник з Одеси Швець, на питання водія, поставлене українською мовою, відповів, що не розуміє "тєлячої мови".
 
 
довідково:
 
В інтернет потрапило відео, на якому зафіксовано, як одеський інспектор ДАІ відверто продемонстрував неповагу до державної мови.

Відео було зняте 22 січня 2011 року, передає ТСН.

Видно, як інспектор ДАІ Одеси, старший сержант Швець (номер посвідчення ОД0148) на питання водія, задане українською мовою, заявив: "Нє понімаю тєлячью мову".

Наприкінці 2010 року мер Одеси Олексій Костусєв запропонував спілкуватися на засіданнях міськради російською мовою.
До того ж він зажадав, щоб документи йому подавали також виключно російською.

Поки що у підвішеному стані залишається майбутнє скандального законопроекту "Про мови в Україні", який був внесений до Верховної ради у вересні 2010 року.

Як відомо, цим документом пропонується на законодавчому рівні визнати, що російська є для більшості громадян або рідною, або мовою щоденного спілкування.

Ухвалення закону парламент відклав на невизначений термін. Однак раніше віце-прем'єр Борис Колесніков заявив, що до кінця свого президентського терміну Віктор Янукович має зробити російську другою державною.

Українська правда
Просмотров: 934 | Добавил: gaidamaky | Рейтинг: 4.0 |
Всего комментариев: 1
1 интернационалист  
0
Этого придурка швеца надо привселюдно заставить извениться перед одесситами , а его начальство должно подать в отставку. Т.к из -за таких уродов могут возникнуть межнациональные трения.

Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
 


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
 Погода в Україні
Статистика
Copyright MyCorp © 2006 Створити безкоштовний сайт на uCoz